嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

2 套兩件套裝 + 灰薄絲 (3P)

2 套兩件套裝 + 灰薄絲 (3P)

今日又收貨啦,兩套兩件套裝。大家覺得邊套好啲?
! Y, w4 `! R* c5 F8 @; X# m) i/ E6 M2 v: ~1 M/ v+ R
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾好睇!好自然

讚不錯越來越有女人味

全黑最好

not bad keep going

有女人味

兩套都咁好睇,好難選擇

引用:
原帖由 ky_yu1992 於 2016-10-31 23:49 發表   8 B  x0 a) h& T3 s
幾好睇!好自然
; R) ?! N# K$ |7 R; P. z

; |2 X; H1 v/ w; X尋晚收貨前,心諗驚著唔落,因為 TB 賣既好多時都唔啱 size。不過著上身,又 ok 喎係條裙仔短咗少少。

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-31 23:58 發表   
6 V2 H. [) k+ g% S* w+ D; t& @4 W0 I讚不錯越來越有女人味
3 j( _( D6 \5 c# y$ \# s7 j# V! T  c: t% w, ~
係咪即係代表我老呀??!

wow! 這兩套衫裙都很美呀!

幾好, 唔錯, tb買野最怕唔岩size, 退又煩

引用:
原帖由 candys 於 2016-11-1 10:10 發表   
' [2 ^* Q& }+ a* e幾好, 唔錯, tb買野最怕唔岩size, 退又煩
- t+ v. B3 ]4 f8 K1 _, T" r
0 F; B0 t" Z, }0 k  o7 d
就係喔. 之前買左一件, 就係同佢講既唔同, 退又唔係唔退又唔係.' z3 ~% N9 d7 U% @# U' P

. W$ _# h* q6 h6 O# |2 P% X宜家我都會客服問清楚先... 就算明知 ok. 但都會問得一清二楚先...

灰色外套,黑色裙那套好睇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-1 11:40 發表   - F& l* J! f7 F
灰色外套,黑色裙那套好睇
/ y8 R" f- w: u* S7 d) l+ N9 m3 c% V
* {+ M7 i/ U7 r( t3 o  |( n; G
呢套比較成熟.... 另一套就野性... 但著係我身... 就係又肥,又熟,又野性...

nice wor~~

Very nice!!!

下次就用呢兩套衫, 再影多幾 d 比大家研究下...

第一套步錯/ q, ]! q+ }8 d# U! p
比較部會全部都黑黑的

黎緊會試下買 d 唔同顏色既衫裙

都不錯看也