嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 2 F* b+ N4 E( f* A  E

8 O  }4 k5 i- J* g1 x. W[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   0 _& ^  p1 b6 L2 N
唔知有無人想買黎男裝著
& M. L! {) j* ?3 a: t
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
1 b  z+ D8 V; `穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!2 x5 R9 g/ H/ B. s8 A+ z5 m

' e+ S3 ^  a2 H' t; q
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   ' [; h  h8 g8 O6 [  p
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。2 B5 z# _7 v. [
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
; k7 H4 f0 O* g著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
4 C9 F$ z2 r" B1 a* c

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   ) j; S' h# L9 h# d2 y
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
* E  P& c- a. s! T- j
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙3 ]& l8 |9 H* a0 O
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
2 N1 Y$ l4 v% F! Y$ U( X- m8 z( v  z4 P! `( e
但我始終覺得
, |: Q* Y) B' O; ~$ E9 Z! T7 S服裝就唔需要分男或者女4 v5 j' y  t  Y0 m! g5 e
著得舒服,自己鐘意就OK
. k, P) }4 Y) a: }2 H4 B" u只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
* c+ Z: C( o* B1 }1 L: \& F女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
$ p/ R) i0 |; V( u  R: g  M7 `' \% u' x1 l3 f; s2 O
想要改變
( X* b4 W8 V' ?/ S就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
3 U  P$ M3 w! C9 }: |" n其實不嬲男裝都可以著裙* Z2 U2 E" H! T8 r9 i/ g8 K
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙; J% H3 H& r0 \) T  u! g/ a' `7 d

6 W; [) h( Q/ V! x0 p$ H2 Y# Q- `  e8 x但我始終覺得
" u: p0 C. X( k0 J2 y服裝就唔需要分男或者女
$ }% f' p1 L& V' f( c3 G+ ^1 X著得舒服,自己鐘意就OK7 s" z. `  f. v  V4 K
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
, {0 i' k) V# \+ Z  u
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
: a5 O+ N+ p* w8 G3 r. S8 s( z7 D- E2 \
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
3 G4 D4 J6 @3 ^, }

3 f4 {' D2 j  S% ~% y3 |
; W" y5 k1 S1 \4 n7 j其實我又唔覺呢款好好睇8 A( X. N. N( N0 a. Q$ X
純粹表達下
, K! [$ G9 x  C4 ?2 F/ S對於男裝裙的意見7 e3 S* j( j+ X0 u

3 R. V7 J& Z6 x: I自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   1 V# U; v2 f9 G% u9 v( b

1 u: ^# s5 W9 _& W  u* U: x+ @- _" d  h+ l7 d

& Z" W# y% C) N) i: o( l其實我又唔覺呢款好好睇
( o$ s- S: }5 K' r) v2 {9 l純粹表達下7 e; c* o1 v: z" N7 O  r
對於男裝裙的意見4 C' {* m5 K: Y! t" r2 A1 R

' w2 i- Q" ?* p9 G; t  c' q自由社會,可以不認同我的~
7 u) [5 s# \. G我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   6 T  c% e, x8 r/ e

7 n8 l+ m, t8 g+ `0 a2 }9 c/ Q: a) F% s我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
3 U# h) O0 s: n$ Q% y1 k# X1 @
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?4 L$ G+ d# \, J1 n6 i5 Z2 i
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   " E+ Q7 g& ]; K  l& _, }  R+ ]
其實不嬲男裝都可以著裙
. ]  D3 ~& y- t" [歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙' V$ l* r) f- P6 O* R2 X; r
; W, o6 j3 k; I) e+ A* s0 ]
但我始終覺得* `2 K4 Z/ H6 a3 ^  P- v3 t
服裝就唔需要分男或者女, Y$ |6 I; o' t* P
著得舒服,自己鐘意就OK/ I6 q% m' E0 m* X: `5 y/ M( u
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
( r9 @  F  \3 c/ }  u9 i
1 [8 v2 g, [9 W+ f+ x8 S0 O5 `女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   " Q% c1 p% s( j, O

: p2 ]7 Q" X. u) j原來香港也有買,不過這套很貴嗎?& v* A' G* ^  c
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
6 l& {! ~& |  \8 C& z. n2 v
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   6 y5 D; T0 b1 p, a( O

! S) V: z- l  n$ i% U3 K( q+ L+ P/ w# r
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
8 ]* W& E& x3 F! P8 c
& g1 H5 o9 J3 I8 ?" a" {
2 v" r& u6 a  Q( S& A8 u
其實呢D 就係要改lor! n8 O* B8 r0 Y+ s3 t4 K3 i
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識( T+ B! n" k! }) ~( `  d5 ]
2 k, n8 ~3 h7 s
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....