嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴bra 唔舒服問題?

個論檀回覆出唔晒啲字唯有Cap圖貼
7 j; ?' _& K3 ]/ O8 m+ J
; ~' S* S) l/ H1 t, b% Y[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-1-2 11:07 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 adam5354 於 2017-1-2 10:58 發表   
9 _9 S, Y" s# H8 {$ t個論檀回覆出唔晒啲字唯有Cap圖貼
% Z( T7 r0 p, c& i+ y8 C9 v因為有o既呢類香港字,某d browser/電話會出唔到,然後跟住d字無晒% f0 ?* u5 x: U2 }( G' d
# @6 L6 v& C1 w' W
FF是一種討論區術語,於香港的高登討論區內中,FF的意思是幻想,出自著名電子遊戲《FINAL FANTASY》(最終幻想)的簡稱。
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 14# denisews1018 的帖子

係囉,但女仔會用晒妳講的用品。

引用:
原帖由 samou 於 2016-12-31 08:37 發表   
0 p( b' @( I+ W, n0 Z如果唔舒服又點會戴咗唔想除
3 X2 J, Z0 v; J) H. ~

" Y9 i$ r. X8 N8 h3 c* p, }% F. a! }7 M
如果唔舒服又點會戴咗唔想除 X 2./ c. A- ]! Y+ W+ w# z7 ]1 B4 F
+ y$ f1 P0 T/ G7 u% D- U8 W
Agreed no more.

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-12-31 09:54 發表   
7 v  |. d+ F/ W$ R永遠都係隔離飯香
$ w# @$ K  N6 Q( N1 F
引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-1-1 03:16 發表 - R4 k' p" P) i
  7 I; g  A0 G1 I0 Q' `7 @
...當你真心以女性生活時   你就會有不滿
; }) r  `( B8 ]4 x7 m& E1 D6 }( m! F6 H
不一定的,有女性朋友告訴我,若不戴胸圍胸前兩團肉會「仍住仍住」咁,戴咗就箍實番佢、果種「仍住仍住」感覺便冇咗;身前面反而有種穩陣實在的感覺,可以有信心見人。) ?/ P4 Q/ C1 b; a0 T4 Z) Q& R
./ N5 |* }4 ?: H# h

- |& e" E6 y) n1 i: ?: c# k8 `( f( o& H0 Y5 Z) l' n' ~$ _+ L

+ N" C4 v5 r' X9 e~有些東西是客觀的真實的,比如一份雪紡紗(chiffon)做的衣料,無論女人、男人、甚至動物、摸上去都會覺得非常舒服;又比如女性的皮膚,摸上去看上去都是比較滑溜精美;這不是「一切都是相對的」便可自我給安慰掉的罷。
, H1 `2 _+ c1 k! z# [9 E) L. z, c" R5 a+ d* z
絲襪和胸圍等全身緊裹的衣服,不但是 intimacy and comfort (親密和舒服) ,~更是女性的sensations of wellbeing 辛福的官能感受!7 z( V. n2 ^) k

2 m3 L9 _( V2 W* ]
9 Z) J! F% t- @9 ]$ {# V( M9 |4 g* d% ^
/ z5 ^2 D* V, _3 ]7 N* h& w# R: A
. C) P1 D6 m; v1 O. Y: r1 y) }# ^& R
.

如果唔舒服又點會戴咗唔想除

當妳甚麼感覺也沒有時,妳就會成為一個女仔了。

引用:
原帖由 Rachel 於 2017-1-2 10:40 發表   . ]% b: p6 e6 C+ O3 O  V; I

& u2 T+ l0 |, h) T- }5 X變態戴乜都係FF咋,有戴就得啦 XD' B/ p/ @7 k  P% k/ o
checklist/to-do list既野,外人唔明架
# O1 [( }- f7 K" n8 g% B/ e5 ^9 _3 N% Q/ ~5 W1 q+ ~
樓主話同你同group喎,你無聽佢講過佢變性係為左做變態野,仲要"善用"政府資源喎...
8 \) k# O) R& g4 n! F2 G
切咗J玩咩變態嘢呀??

引用:
原帖由 denisews1018 於 2017-1-1 18:51 發表   
; K$ m. ^3 Y) P5 B其實唔止,女人對幾乎一切女性的東西 ──bra、絲襪、高跟鞋、m巾、長頭髮………都話唔鍾意架啦,但係又要keep住用喎∼
' d' a! f  U7 v
+ z, b! z& V1 O; n: C0 b  t, K/ x但是,o係人類歷史入面,除左bra同m 巾,
  D, w2 a% \; e8 ]" m以上o既野原本都係屬於男人所有!
1 c) Y2 e  W3 i5 v# x( j
/ T& Y( v' W% W1 D% x絲襪,高跟鞋,裙,長頭髮,甚至靴,全部原本都係男裝!!!

合適的bra應該不會穿得不舒服吧

可能男仔帶同女仔帶又吾同啦+ t) Q# K2 E, ^, O
可能我地CD帶會係因為想帶先會帶,所以帶個時就係舒服+ i. J& V" z& x5 V8 j- O
但係女仔係因為有需要先會帶,日帶夜帶,所以有機會都會想除左佢
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

睡覺時會    ,外出時會穿..因為會激突....
# @. v$ g" F6 c! H3 E: X不穿容易晃....很難受..

最近訪問的版塊