即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[聲音] 集思廣益:做偽娘會否扮女聲

集思廣益:做偽娘會否扮女聲

偽娘扮女聲可以令人難以識穿,但男仔扮女聲難度頗高,你們CD時會否扮女聲?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這是我的DEMO
之前失咗聲沒有了高音和低音!雖然未完全好返!都試一試!
第一次唱!第一次錄!走音添!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 1/1/2017 02:18 發表   
這是我的DEMO
第一次唱!第一次錄!走音添!

23jQX9euQNg
Good try! 但係你把聲唔太似,係咪用假音?出街你會唔會扮女聲?

引用:
原帖由 TP3105_Haruka 於 2017-1-1 20:58 發表

Good try! 但係你把聲唔太似,係咪用假音?出街你會唔會扮女聲?
[quote]原帖由 adam5354 於 2017-1-1 01:18 發表   
這是我的DEMO

錄音同真實性音是有很大差別的,因為錄的不是專業器材~~還有我去唱K,落吧唱都冇人懷疑~~去買Bra試Bra都冇人懷疑~~明白未?

去了Wacoal Outlet 試Bra 買Bra 記~~是素顏去的
http://hkcd.tv/thread-53628-1-1.html
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

練左幾耐?最近進展如何?

引用:
原帖由 TP3105_Haruka 於 2017-1-2 00:43 發表   
練左幾耐?最近進展如何?
不作回答~~你批評我~~即是你很強~~所以不回答~~

我覺得你唱得好好呀.
咁樣程度, 一般同人講野應該無問題啦.