嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la; Q- k2 o$ l  l  _4 W  d
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   + R# x7 x* X6 e- ]
我緊係當無事la: U* j0 ^6 z1 F/ m) m4 j3 E
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
6 C6 m, m  k+ s% |5 U( X
其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
6 c3 U' T. x  e( @0 f今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左- O1 x. a* z# s- z3 }5 T  P$ C
時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨7 E6 T2 ^4 P% j9 y+ l) T" L/ E: k
今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
4 @! j+ Z) I* J. E5 ?  x- D鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   ' `5 |. W# S- x  B0 V
我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 ! A& i5 |9 p1 W1 `: B4 Y
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
5 Z# P6 E/ d2 _8 h; l9 I
師兄有冇試過用大毛巾玩?- z# `  y& Z; g/ G
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   3 U; |* ?/ \* D' X) m6 V8 K
今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
$ r. L' h' }0 O3 R通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
1 w! y7 ^9 e1 S0 q0 i每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
0 U  }  u. g) T% W$ C如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   
  N! \) ]' K5 i/ ^6 A0 \) |0 ?
9 [! Y. S- C  W: \  Z師兄有冇試過用大毛巾玩?1 _$ a: G' r( o2 y
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
3 u2 v: r' M/ b- x3 b" I7 l1 X

& b8 M4 Q4 ^' J: Q  D' y7 F請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   ) X* p9 F/ h& n+ c1 ?; J$ a

9 P( ]3 }* o0 b( {5 U通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,2 n' L& b1 n% X5 U9 A
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,! c, v7 z' y: k5 a+ F
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
0 s% X3 |& K/ `5 F
0 v8 ]! `# D0 v" ^# P) J
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
3 R1 E' b' F5 u/ a/ S通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. 7 O7 ]3 }, P% a+ D: M: o
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
4 S: u, Q! p! o$ r5 A$ d4 U  T不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴9 M( A2 K1 ^1 Q6 |5 u  E
有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   ' O: X  S+ n' a6 o9 R9 L- i# Z& t
) R: l- ], q4 {% a+ F" ?/ Q& E
4 y' j6 ~! y! P6 v0 x) D
請教一下點摺的呢?
' G8 Q4 R& g# a4 H8 B其實方法好簡單架炸..
( B* |; U, i1 K/ g去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)+ Y3 c. Z  v' [2 z8 Q( a- Z
大約$602 ~1 }" h1 p" ?
我之前就用這種毛巾玩..
: [, N5 H9 Q# F先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)1 ]: h& g* S$ i) v5 @2 o0 D) A0 z
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)' M! b; i+ B( E2 i- N8 Z  G
這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,
; t/ b$ F) d4 f/ F8 F9 |6 N大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   6 Z/ p6 N1 C6 P/ c- X0 U

$ {1 P# i4 m3 M/ t6 R" v2 i# [
9 v+ \, H0 G$ q0 J& R% R屋企人去旅行時我先有機會押片訓......* S# B3 u7 z8 Z1 r- u/ h
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. : C  W1 c* X6 ^5 P
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
5 S$ f, H: j- w- Q9 F  [1 y不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
9 H: F' J0 l" v' a- {* P" h$ q ...
& m# Y. J+ X9 ?  J9 ~
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨# I: ^6 Y, m2 r+ E  e: r
再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識2 s2 S$ N6 `7 d6 j* G# q
而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,
" P' e/ Q/ y" h6 }: u9 K% X所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   ( ^* L& e. T) Q0 L  ?& U
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
( C5 a# W+ ~. S: b2 F3 w1 f
嗯,師兄原來鍾意這種風味,
% i% o0 ^5 X8 ?! m( M  i" a( s; @其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片   s) L0 x  F7 n" i5 u6 Z
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的4 F6 o! S+ B) H8 J; j0 R
4 Y9 {7 `. y8 |' P& z1 w! _
6 B4 f" ^3 S7 @4 H

8 B3 s. }5 l8 S: i$ E4 |: a+ x0 u

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   & r) p6 H  _* ~4 N0 K
好厚.我諗一定好舒服
5 w! q( m2 K4 y5 e0 }0 q4 Z! w; R* r! u  w0 B% T3 e
1 J* s$ M1 _4 p; @; X# f2 r9 c# \4 C
係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
" p% y) h% \. ?4 o" i
! G& j  w1 M4 S6 u[ 本帖最後由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件