嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
/ ^8 \) _  Z% l( n% k% c6 H3 b
8 G$ [9 E" }2 ^, s/ {[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^
* F  M5 r6 T5 m, [6 c8 I0 y( S1 l6 ^& _- l. p$ [/ H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   
4 O# I6 Z1 `7 I7 K$ b# G6 B幾靚 邊度買? 我都想買返對
, [# S* X* b1 ~  d
( w8 k* e. C4 Z- z- O
上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   
; |8 k1 b, s+ |4 O2 [% s, ?# ]9 E* x+ _% G9 y% m! {* s# z
8 {$ ^$ B4 X4 k; B+ W( v
上淘寶網可以搵到~
: }6 e" Q# i8 D' |1 s* r0 T
可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   - Q' ~# w* g" k
呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
* Z7 @/ A& J! x% e  g% m
7 E9 R, K+ c" J$ j! ^
4 ]. \3 M- \  l  s' d' f真係著得幾好睇
  N3 @5 D/ i6 Y你邊間買?可否俾資料我?2 p6 {9 ^. _# V5 b
' K8 |5 k" c5 Y# t7 ]  [4 L- R4 n
著裙好睇過襯褲
8 g' Z. r' n4 o! g2 Q7 e4 g, Sfeminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
' W. b' o. [; M$ k; `7 ?$ x. Z
* O8 U% H/ c) C0 H5 h7 j上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   % o- E2 B* }# P5 ~* X
https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
" s8 T6 h' ~# g$ ]8 f, ^5 D! r
* b1 e4 Y$ E6 \/ n+ x上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
) w5 V* p) ?0 s* M5 S9 M

% I4 v0 [0 b; i5 W) Q! c8 Y5 f" C$ h" P3 C# A
唔該哂
* o) `! R* a1 r5 }" E
: D% l6 @' f! u4 K2 ~  y  E其實我相信大家都有買開的商家/ [6 N$ F  F4 d, x5 \
不過有D 特別款又係人地才有
; \/ C  E  u9 V: g% z& S所以想搵D 有口啤的
/ G, L) A6 m, w; i* x7 {
( Q9 p1 g( v. v. u( I
; k4 b; Z) l8 O; y謝謝連結提供