嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
2 r+ X" w' d2 o7 t1 l
7 y5 f: A' P8 s/ H5 N6 W! o" H我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 7 L- P' B& N: G1 L- d, I
# x+ r7 s4 O" |: j* d$ x
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
1 Y3 ^' d2 Q' N5 Y$ @0 B% |
4 v( S) [$ K% u7 R+ [2 p) A9 i我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
1 Y7 g7 q- p" q! Q1 Q' ^+ m
# y1 W9 h& ~! j1 a著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling 9 `* ^' {! w5 P5 V1 d

; q/ U+ ~0 R) T! {之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水8 F$ ]1 z2 }% D: d; U

$ `5 \9 t/ ?6 |( a9 u用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
7 s9 S& r0 s7 r& v5 ~" T+ q
( t2 w$ _5 y. b4 v- g0 l4 qTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
1 A( Z7 u, {0 C9 l3 w5 c0 \3 O( C! g8 \7 s) b% O; a
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
4 l1 }3 g, j8 k% {3 L  H
/ e8 C4 K) [9 W9 z9 v  \6 I) v我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
  S" @9 r& U. I9 {5 q2 C- J: z& _8 f: p4 X, D+ }# ?6 U
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   5 ?- w1 E# U& u6 m+ v
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
# c9 A* @  D/ n! y6 c1 V/ H* q0 ^( N" a0 \* D7 ?
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ! Z/ T3 Q8 |$ ]# L

7 n9 A5 m! V1 c" f+ {1 _! Y要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢5 [* ~' F/ M6 D  o1 A) R. w

6 \0 m/ S$ x) _* Q我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
  i6 f! Y/ Y* X. v$ {& d
8 X- _6 T" X2 s著住瀨尿會漏水,又 ...
1 l4 L; o! X+ B8 v$ Y  l- F* t: n" x1 @0 ~* M
我用M SIZE,4 v. L( W& d+ ?. a( D* _
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯* n: K" W6 f: a" E8 z2 o
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片6 l% T! B0 \# a
4 B/ N3 }, `+ d  N1 p0 h' t: B/ b3 ?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   ! B$ \+ F2 e5 W; ], ]

! C5 `0 F+ S% }, c" D" {, p, ^; ~# N- @' G
我用M SIZE,# K& B; e* F  r( h4 I
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
; f% s8 x" l; d2 U: c3 i而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
  o# t" p9 |, E$ ^8 G  |% i
) q* O, s0 Y( W' C( ?http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
, O$ F" y4 X, k) l, k) a$ v
& T$ r0 n+ i0 m7 l4 L) S; D1 ~7 M6 b$ p* ?
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
+ P6 I/ c  X9 F呢個星期都只好包TENA.......
- ?' t" e3 P7 [9 ?過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   , G) v6 [+ o" g1 B. x* l6 Y- h! a
6 d6 s# e3 G/ b) o* O

% y2 p6 u  p8 {( {- e( M+ Y1 h, C
8 L$ J: V4 V/ X8 n0 l屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......3 o* a5 p  s- F
呢個星期都只好包TENA.......) {6 J1 V+ I- ^5 g
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
2 I1 k8 x  v# }8 O, e你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
* X( s1 ~7 {( g5 H5 q0 x- r- ]+ s; y2 q0 d& r5 }3 y- v
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
, G$ H4 ^8 o+ ^1 G4 O5 B3 ~! u8 X4 G( U, l: |1 L( X+ m) `' U6 p8 |
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   % I& Y- C3 \0 |4 G- C# B
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
! F. L7 l$ d$ d) i! C: Q; W4 b可惜香港買唔到膠面,
7 l, r& [, x* @1 V+ J棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,6 |0 {4 @5 `# K; k: N! J2 C

' B5 e- Q0 b5 T, H2 }" _買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
# b2 ~# r& w- t2 n9 P- H. p) \2 J
) z1 `$ H6 e: G: X又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   ( q: {' s3 n" J' K1 C% d# Z; W. Z3 W
你地會落街買?
- x& I" P+ I/ H+ R, X, ]
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
( E5 S9 o$ C, O各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
/ J3 ?9 A7 J( q' @. A- p. e" j6 _: D淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   . p+ G: D& l  L. F
你地會落街買?
  @8 f) O6 h1 k. Y最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
3 H) x4 b. }, G( Z  ?6 ~Where? What websites
! F9 p# R6 r" ]
8 g' L. K7 M$ m: G
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
' J, Y; v( m7 R' d3 j' y+ i& r" ~' s[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
& r" K3 J! M0 x: L: F+ f) R) ~
: n' |4 F! f( x8 C7 |可惜香港買唔到膠面,
% k+ B1 {- K$ W6 e$ `- O" b棉柔都係唔係我杯茶
! U7 r/ d- {- ?2 B  x$ J* c

2 J7 y# |; S- h. w' \現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...