嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
! V! G- Q5 ?( f) i. {基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
" g) c9 o2 ]* G) U早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~4 h  |4 \+ z; K8 s

3 V4 ^* y0 y- k; z, n  C7 x" t/ @. F! p7 X5 Y4 m

3 m) I: o1 T/ H: Q! x/ z" g( k. l
' m6 I. Z0 I+ u1 n$ ?$ v; k) w7 Z4 I
. K$ A7 w) B1 y/ u

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   
3 Z* k+ a, k, Z/ a3 C乖啦!唔好郁.幫你換尿片
0 B. Z& c9 @8 ?7 S# N& y  o好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
9 H5 Y# Y# c$ _. Y, Y# C( l  _. s: X  x& o; c- l4 r7 B/ a
好濕丫,快的幫我換片片
0 m" b- S' j1 J& |. P
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   0 u0 w) Y/ U3 R4 G9 V

6 a2 i7 A$ h; r' c& y打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
  \+ ~- P8 N# F8 A8 L8 p  O
; `4 q  N/ f4 q5 `; W+ D( a# V/ L) }- k  Q& K; c: C4 V
做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   
1 k3 _2 J( k+ H因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
$ Q6 B, T, I+ ~8 v# M* ^. F! ~7 R# C7 m$ z

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   6 I9 r( ?5 y  @& g4 X+ r, X
濕得好平均,不怕漏
; z. z  o8 P7 S8 s
) ]" D- M: l7 H8 b9 w
. D( B- X6 V( j, K/ X" [
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   , z! u# x/ D4 ~: t' f: B0 N" X
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
1 U4 k" e2 E1 [" w' G) }9 K基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
( e6 M' K% H4 J: z早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
' K3 \7 y1 l3 H6 Z* c' h8 ]! Z0 y+ }- F8 T- {2 e, E3 B" H
http: ...
- f" P' E# p8 C) R- O. `4 v
) \; U2 N2 \) s
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
7 W' u2 P, Z! D9 N9 D$ n聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   ) |/ K( j% r8 |5 F' S$ c+ k4 e
; Z# q/ b" @" i  |! K

: g, @- K+ ^* X+ a包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
2 L8 |, C! h" u0 {聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
9 d6 D3 w: |* N. r7 f& M去德國試過,會問有的咩,
: T* ?2 y% f! L! k9 s答左尿片仲會伸手入去摸下確認。