嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~ : f$ t/ S% e5 m' ]8 u0 J1 C
! o+ ~' k& o' P2 p6 s
https://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!
& M; O2 x4 n. q! c- B又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   
: t. k$ ], L+ a+ N+ }- L* S我答你 睇唔到
) }6 p* Q0 C+ p8 Z
可能要加好友先
4 j6 c' d' r& G2 W: d不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   
0 f. O% B: o* ~: Z睇到!
. `% p* R4 c  h" C2 f5 y又話直播
  J/ n. X4 g" S
好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相
3 o- V0 D* m( W  U
% Y6 v* ?2 [' y1 ^& _2 ]今次仲有片
4 V- Y) n6 ~- q$ q真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   
5 z6 r$ h% m: V" t5 f平時都係放相
& F( t- s( w$ j0 S. J- r' a
% S' B  u) F; P% j" c5 U3 t今次仲有片
% t8 m) k8 K' W真係無敵
4 H1 n; ]/ a$ c* K
  x# M0 k) c' J& ~; _8 `怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   
! h/ L# _* S  N7 h( m$ q7 @睇到你條白色底底
! m. O+ t# d: f- {, ^: E6 f- z6 e

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   ' x2 J, J& f/ C5 m
睇到但唔夠長囉,條片
  n3 L' P& U+ e  U太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表   
1 x, K' j9 R. W1 V% B鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
6 l7 p/ f) B- O, T; J點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   . }& F3 w, D4 X( i
跳下Sexy Dance嘛!
% s. F; _5 M/ F' C; }1 cGood idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   5 G8 a; S/ H+ ], W
聽講你就黎退休.......
9 M8 x% }) L) m
咁你都知
6 F! K1 w+ @$ u8 L% u  j( h( O$ p; ]你聽邊個講架?