嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   6 W# G3 v( V' ^2 I0 a5 ?! b
被人插口就有興趣,插後面真係會驚
5 B& r; b! x7 ~  F
' Z4 A# }- }* S3 t' B
' `) g7 R3 i1 U9 V1 @% v
其實係驚D 咩呢?+ k) U! b$ F- c& ^; M
純粹八卦下

想試用口* N/ p+ ^9 m4 F& o, u- v
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   
4 |6 k% ^  D0 ^; \想試用口
( [+ L  ~8 R7 @' @; _: ]- U- ~6 d- W後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
# x4 H# G* E/ Y, i& M0 L# E' S
, f% Z& Z: {8 |' s
( j& J( l: R  K; P0 y* ~1 I其實唔會好痛
7 R' r0 K9 p! B; g學習下放鬆就OK
6 w" d9 i9 g9 A  b2 t- T4 j9 S0 K$ z8 I- _
慣左就其實唔會痛
# ?* O9 S5 g" F9 e( a仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
+ n# b3 ]8 S: F8 Z2 X& y" ]5 e被人插口就有興趣,插後面真係會驚
/ w2 M+ d& m5 y/ l1 \, S
插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   - a: Q" G9 I! I* ?( y) Z, Y" b
/ j4 _/ V) @) }- F- e  t
# R( P. {4 F9 z: w& ^) C

3 L0 p9 ~" d9 P+ P$ R$ j* ^其實唔會好痛  a: ^+ S: @* i# g( D7 D2 v
學習下放鬆就OK$ n1 u" O6 t# E4 o/ w" J

5 D! w: x/ i+ h3 a* M9 J慣左就其實唔會痛
* L, w) C# S- b* b' f仲會好享受
8 K+ n; S/ K& g+ v
你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...( ^6 i3 s; f; ?) e8 K
% x5 }) p. L, f: `! ?3 E
我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   , P$ r! b" i- ~0 _/ h$ c

- I# z; X% ?, ?5 q5 K% w. Y8 d你試過丫????
1 l+ `5 ~& r5 m" a5 \6 t) M( O  b

" \# ]; B! s) ~2 q8 g+ o7 d. F, b1 q  T5 }8 A
早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插& S8 L' V0 \7 X% F
睇下同自己用玩具玩有咩分別
& P4 H0 K3 v- I. }+ B, I( G但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插