嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
' f" ?) p; X& b# B, P沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
9 _! ^% K/ s, D& }1 {' |" @: Lum...怪及丑2 Z3 r6 M' X- r  g$ k4 R. b' [
沒美感, 只合有特殊愛好的人
5 i: i8 B5 K$ E; m# e1 D
4 X) d2 R  j' B! [" S* E
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   4 z+ V# X, L' `+ d8 l. D
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
9 X3 T8 T8 p# J5 F5 a9 b* s1 B
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   
9 q/ E5 q  s3 z* U) j. i1 v好易仆倒...
1 V1 n' X1 d  s# n
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   & q6 W! n# d! O, g+ e% n
有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
: J1 B1 m! `; k- v: M' L" b- f- e
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   
" E2 o: F/ J  m. d這些機會不是我的- S( i; {- V& q
好易仆倒
' q7 X# k5 j3 r0 \( u: Q
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   # m% ^3 G, t% J6 k1 e
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
- c+ F4 r2 i5 J& o
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   - _8 [3 N* L8 A4 t$ G/ w/ X
) E& i& u) q5 ]* X# T# Q- m; b' b
6 z# B6 x' r/ a3 E
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
. l5 X" f! o6 F) V
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
+ Z5 j# e# T" p2 q# v, Y% t這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
- [* |- O8 l! |8 ?- Y

: e0 I$ L" _& M  |* K/ E0 I0 N. J# {3 m3 g# v: w5 ?
其實係習慣
3 H5 T) ~9 [- s試下就OK
) J/ L; g- w0 S正如有D 人話三寸高跟都行唔到
$ Z2 H6 e$ w- |/ V6 g  X: e0 L但四寸高跟如履平地的亦有大有人在
) g2 {( \6 ~( H
; z$ K. i' b- O/ r) B+ q芭蕾跟我都行到. k9 V% w: [, s( c; V3 V
應該冇咩冇問題
9 w: M% a! z8 G( C
* T5 F" @. v8 x) }4 U8 M
9 O* z1 S# |9 B7 f4 _8 y3 `: @
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   & k* D' ^9 A/ U+ d3 k
我懷疑根本站不起來
5 I  d& x" X* F) s
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   
& E- z  z! q# w. A2 i$ v這站得穩嗎
; ?; H9 c4 `3 F( R: {- @. k. C. g! `
咁又一定企到! F; p; s$ U8 Y- \
習慣下就OK$ X. l7 y. y3 `* }
& h& a5 v( i: x1 G
: \9 m( U, C2 \' L1 C4 j
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   
$ }0 \7 Y4 Z  k3 e. Z/ j( p/ j如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
, Y1 m( c0 `7 f! u6 Q$ `

, H# `1 q7 O1 E& ^2 K我都係咁諗
( Z9 p# c4 y+ N5 D( ?. Y人來人往真係唔理想7 k$ f- y6 G  R' k6 o
不過靜靜地冇乜人既地方! f1 f+ l4 v( A+ O: ^& H/ c
我又覺得OK
' ?4 r0 _0 y! j( u7 d/ r* C  ^! A$ x
% F5 H9 j. `3 |& w. y
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   
3 \3 t; l$ _/ }" Y/ ]! `) [6 T這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
. a7 |4 ]) W) P5 ~8 z, w% n

/ [$ \2 W1 e- k0 o$ H其實反而未必
9 O7 P8 H* r" g5 K) o; M% z- m正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:( f0 F' w# r: L4 k0 H+ }
2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
! }" t  B% {( R* e- f$ k3. ballet heel ankle boot2 |7 w. y) q/ E3 M6 T; l3 R

; q# s: m( R" a8 l* I: Z6 V4 ?16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低