嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

差唔多將屋企既男裝捐曬

差唔多將屋企既男裝捐曬

新來報到 % u: `/ N- k8 A6 Y/ [" v
本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
5 G2 d2 ?! q& H% ?+ B: a無CD成十年
/ \. y# }' P- j0 Q( n9 Z1 k前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,
7 m: w1 @; ^  Y& w7 |. }7 M; Z2 \自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A
4 Z4 `" M" _+ W, D6 @7 [但係手腳超多毛,所以都係買女裝運動衫褲加內衣% a/ Z; t6 S9 I( d* D
Nike adidas new balance 等等運動牌子都有買8 w/ V2 Z: w  K9 k" y
無論係屋企家出街都著住,當然有時睇遠睇唔出係女裝% y, }: t6 N& n0 l4 @
但係有買過既人一睇就一定睇得出,周街跑步唔係Nike就adidas,撞衫實有
1 s( p! R8 G1 D+ J+ g0 V我又唔太鍾意太女恆化打扮,就咁平時出制或者返工都係中性D既女裝Tee加女裝牛或短褲2 Z  D0 W7 `* Y% [; C: o2 U* C
其實又無咩人睇得出。! `8 k! X6 y: Y8 J/ p5 U
但係去落街跑步成日有D阿叔望住我個胸,姐係成功啦 / h: G& X+ o, i& d
bra bra又無戴住,實在太熱了,著背心算。
+ ?5 f* l/ g5 C% T差唔多將屋企既男裝捐曬啦,等自己習慣下,其實都差唔多習慣,一開始有開心少少,依家著出街無咩特別感覺。
3 w/ z2 s* H. m' `2 f
2 I; |$ M, r6 W+ E[ 本帖最後由 rainy 於 2017-5-25 11:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主骨架大唔大,冬天會唔會戴bra :O

引用:
原帖由 rainy 於 2017-5-25 11:09 發表   
8 |% A1 ~; l8 U2 M2 n" f新來報到 2 j: g" e0 F! p# N" d/ i* U# f
本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
; G. x9 F& g+ u無CD成十年% t9 a2 e% ]# V
前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,& ?# a9 z) f% T% `* ?
自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A: v" W* ~" P, Z- W+ I7 B) Z
但係 ...
; m( |; t+ P' z7 Z' ?著運動背心一定有人望啦

no more male under ?

想看看運動背心的款式啊

引用:
原帖由 misslady 於 2017-5-25 23:48 發表   * X6 U1 o7 d( V) o! e* j- X. P& d  I  ~
no more male under ?
8 S, t9 J+ B. k5 j/ E返工唔得,要做粗重野走來走去,會太緊
, {! E' E0 W9 j9 B: s" R0 U放假去街等等自己時間可以

引用:
原帖由 Jany 於 2017-5-25 20:35 發表   0 k* n3 b  O3 R4 V* g- G6 L* ~8 W$ c
, k$ L9 a% w5 s
著運動背心一定有人望啦
$ [2 }) x4 A- q2 b5 V, B0 g+ C  W就咁運動衫都有

我都係手腳超多毛

甘你女朋友知吳知你cd呀