嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會去只有女店員的舖頭買衫同裙?

會唔會去只有女店員的舖頭買衫同裙?

昨日放假,行下葵涌廣場,見有間的裙好靚想買黎著。我以男裝買會否好怪?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
照買,我男女裝時一樣照買。

又唔係校服, 又唔係內衣, 知道個size, 唔好講咁多, 最怕講多錯多, 問起就話送比朋友既, 店員唔會假設我地自己著掛, 我就唔係幾信佢唔賣, 差在自己有冇贍

我試過一次買好多裙,店員笑笑口問我”不是你自己著吧?”我很有禮貌地回答”係我自己著的。”女店員也沒有對我不妥。

冇乜問題吖!我成日都咁買

引用:
原帖由 ky_yu1992 於 2017-5-30 18:44 發表   
/ {2 k8 z6 ^* f+ S+ D2 I& @我試過一次買好多裙,店員笑笑口問我」不是你自己著吧?」我很有禮貌地回答」係我自己著的。」女店員也沒有對我不妥。
: N7 M7 a2 v. C5 `0 m
% r* L5 N; ^. U4 O7 x
如果我遇到咁
0 r7 J# R: u: T: y我會應返係我著啊可唔可以試埋岩唔岩身先買

基本上好多賣女裝衫鋪都係得女店員: Q& o9 c! G3 }+ H+ I
我都會就咁照入去買

親身經驗 就算著女裝入去被識穿是男的都冇有怕 我仲同SALES傾到好多計 個SALES仲好好奇咁問我鍾意男人定女人 屋企人接唔接受之類 捕獲罕見生物嘛 之後我仲著住件新衫埋單走人
4 [1 _! t9 ]5 x5 G7 F1 B( O: r4 z& P  ]
依家年代真係OPEN好多 自己去體驗才有滋味
穿女裝只是想和女生分享她們眾多專利中的其中一個專利

拜託 男生的專利實在太少了 可以施捨一下嗎?

引用:
原帖由 Yukari 於 2017-5-30 19:45 發表   
7 J2 E. w$ k, T親身經驗 就算著女裝入去被識穿是男的都冇有怕 我仲同SALES傾到好多計 個SALES仲好好奇咁問我鍾意男人定女人 屋企人接唔接受之類 捕獲罕見生物嘛 之後我仲著住件新衫埋單走人0 ?4 y; H( y1 t" U

( @, G4 ~( L0 k  u# _5 ?$ {依家年代真係OPEN好多 自己去體驗才有 ...
7 d7 q/ B! E0 e$ L. I9 l+ I# s2 K% M  J1 }! m" C% K
人地都係想了解下姐,她估係你著多先會問咁多。
/ c2 A( I; ]3 \由於有店員的眼神話俾我知唔好買(可能我搞搞震睇來睇去,舖頭行入小小有間連鎖書店,借行書店望左2次)。以前多數買校服同係連鎖店如uniquo買衫,個体戶少買先問。
" P! q+ t" K& T3 I0 ^5 ^; w
# I  G# T& b: N! H9 {5 r[ 本帖最後由 KR7723 於 2017-5-30 21:12 編輯 ]

我買開衫那間鋪頭,都買慣買熟每個店員都認得,價錢中等款又靚,五舊水可以做豪客,每次入去任睇任簡盡情掃貨
- R7 v; O: V+ {9 f0 l% ~
+ y; N3 m# Z+ p) o! K+ S[ 本帖最後由 zz67098 於 2017-5-30 21:31 編輯 ]
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

街衫,內衣,校服都係穿男裝買& I' l# B, s4 t9 j* n- a1 u
6 f- o+ {6 d) X
而且葵廣同旺中好多鋪都知知地我地自穿

基本上店員唔會點理你, 有錢就行了
$ Y$ J; W( m! |/ a我也在bread n butter買過唔少嘢, 不過就算同是2碼(大碼)都唔係件件都啱

引用:
原帖由 athl27 於 2017-5-30 22:45 發表   
; V( M& S" u4 d基本上店員唔會點理你, 有錢就行了
" M8 ^% x7 e- {7 l我也在bread n butter買過唔少嘢, 不過就算同是2碼(大碼)都唔係件件都啱
) a1 O  h) V% H* o4 E
有錢女!!!

回復 10# zz67098 的帖子

姐姐你去開邊間買架,介紹下丫" G" [. p* o4 g* ^6 f% N
我都想去買下

其實真係冇咩問題
4 k; ~* E  ]: A( P% J, ]我都係男裝入去買
; |% z" a0 Q3 ?8 K$ H  N+ v; |/ F1 jH&M 其實係其中一個最nice 的
5 W+ Y2 a/ w/ M. m另外forever21 都好歡迎

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-6-1 10:43 發表   - h  a& K5 ?+ s1 w) }, x
其實真係冇咩問題
* v' j, y; I  P( i/ X我都係男裝入去買
  x( F5 D, ], r' n( d' a/ G. ^H&M 其實係其中一個最nice 的
6 B( [' Y( |6 T0 A; t- s6 r7 ^另外forever21 都好歡迎
3 ~9 b4 Y0 h9 |

7 @( ~4 G/ p5 Z9 Z1 [# }連鎖店同埋有賣男裝童裝的舖頭有買過,但只售女裝的舖頭就未試過。有時行過見女售貨員黑起塊面咁,就咁睇唔似賣埋男士。

今日終於買到,同買野食買書冇分別。
3 w$ M/ Y2 G5 u0 Z/ ?% C7 y不過店在扶手電梯對面,好多人行好多人坐,自然有壓力。

其實如果真係驚, 可以先由連鎖店入手, 例如Uniqio, H & M, forever 21, I.T.呢類
( n& N5 V3 x; @# |& z不過一般品牌店舖都唔會理你, 基本上有錢/有卡就得, 甚至乎我試過呢間分店訂另一間分店取貨, 如果買夠數店員亦會叫你入會做會員(如果間店本身有會員制度).
. d6 S& I( H. l. N  ]3 M( f% w$ C' I- X" h: u
再係驚可以淘寶
7 I6 \+ h# k; f5 l* n0 Z
: u4 q  r4 P* t, h, z8 L- y[ 本帖最後由 athl27 於 2017-6-13 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 KR7723 於 2017-5-30 21:11 發表   
" c. a4 Y# V. X# `1 b2 B4 y, T  e$ S+ B5 Z3 ?6 \5 e

: v5 `; b. ~$ [, a8 X: l# H6 C人地都係想了解下姐,她估係你著多先會問咁多。
+ i, o& J; w8 \' m由於有店員的眼神話俾我知唔好買(可能我搞搞震睇來睇去,舖頭行入小小有間連鎖書店,借行書店望左2次)。以前多數買校服同係連鎖店如uniquo買衫,個体戶少買先問 ...
/ S% T8 t3 Z3 c7 m1 h0 \* T- w( b果層全都是細舖, 就是除了書店, 其實老實講都算係幾勇

引用:
原帖由 athl27 於 2017-6-13 23:18 發表   ! `7 Y' Z4 M5 R9 a, n6 F  \. l" ^; h
其實如果真係驚, 可以先由連鎖店入手, 例如Uniqio, H & M, forever 21, I.T.呢類9 w6 y, j0 D- i5 x+ a
不過一般品牌店舖都唔會理你, 基本上有錢/有卡就得, 甚至乎我試過呢間分店訂另一間分店取貨, 如果買夠數店員亦會叫你入會做會員(如果 ...
7 y. x- {& y8 H  W/ p3 D  {! g6 H# y, W$ o+ g* E
之前係連鎖店買過冇問題,不過個體戶就第一次。