嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過
5 U1 I2 G) }4 i0 G. I5 D' l+ ~報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   
( a" \8 o: t8 P4 r7 V' f/ N1 ]4 Q小的直徑也有4.4cm
; @9 ~% ^  j0 Q, H( u0 W$ a% m- t. B. ^3 _/ t  M

X' V$ m3 R0 G. v. L% X" K5 Y4.4 其實好細, G0 a: x- y% p5 f- ?* g
我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   
, T; q* w* I1 W" f; [我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
- a6 M* Q" E: ?1 S

V: s: B/ `( Y1 P) B* ?4 A% J8 l3 ]  c" L) e. T3 u5 r
你係呢方面的專家,經驗豐富
; I$ U" X& [- x9 `& ~9 r2 {. R& O又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法
  j2 h4 ?4 m, v8 L' f一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   9 b% p( U% k. T) a! Z9 [9 h/ V) x
中空有咩玩法% B& U1 L5 P0 I$ R; n
一向用開實心
* I+ s" r% {. m* z
( F9 J# m  o7 L6 ^' \) Q3 W# J* w
我都唔知
4 j' o3 Z) B2 V  ~' x9 l淘寶買了一個/ k& o! R' c  p0 R$ D/ r
剛收了貨
; G- c" z. F, @7 v" Q今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   * A9 F; c0 e2 p
而家用到幾大?
" o. z& {8 F$ X* z7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   
: p$ [% V, A% J# d! p6 T* `太大呀,怕洞子受不了
$ u. A  `, R* ?0 w: Y
5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

. b$ x1 z( a: d5 e- s$ A

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢