嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒- [* i# m  h  l$ s2 S9 M0 l
* N) R6 ?- @9 ?" m0 N; p0 M

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   
6 M3 }$ E  i- X7 P9 U公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
& w) V+ k6 ~3 b' i( Z4 c1 J7 l- `  _
真係無陰公呀
7 h% \: H+ w( ~5 R( r! c- t' i5 J( \9 r9 U  K/ ^0 b6 r
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表   0 V. H9 n9 E, s$ M
how much for short time??
0 Q' A8 f: t2 g+ s6 k0 S
唔係每次計
( p4 A1 }1 S: m+ X! Q3 f
4 f' v8 D- }. k. L
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   
& Z+ Q# g9 o+ Z/ ^$ L/ O2 H中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
- Y6 Y- q) D) \
日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到
* d) M5 b9 |5 Z, j! p5 V8 P
% o4 \9 ~- \6 N3 Z) D: g0 M- R
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   
) Q9 U: j* }: E1 D36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
+ j& v4 \& |$ j  m3 d
真係 ? 唔好氹我開心好喎
3 a1 l5 U. j  \0 S  r, \3 n0 H$ @' L8 e; n7 |
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   9 _: {4 d7 _: U3 ?4 E4 _% g
希望妳好快搵到注好人家
9 O) G+ t# B5 k: }0 _$ V
都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   
0 K) c- ]* F8 Q- X+ b男朋友呢
% J2 ]+ P1 e9 s% V: b, M# T
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表   
% }) d8 y$ V3 C- H% f! q8 o) b你男朋友呢?
2 s& n, ]% Z7 x# n% o/ ^  L

+ H6 i% O2 b2 C6 n  x& m1 a佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮4 A8 j% a+ C7 }# ^; p9 }
一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~
3 V; Z  z( h* M0 e5 _: H搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表   
3 ^6 y# m% L" A" K! X% }, ~一個月幾$?
7 p3 |% ]4 ~1 T8 v  B
起碼都 15K 啦
8 Q) _6 k6 _' }& g雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千
/ D) j6 u! m7 }2 l+ S我又大食喎起碼一日都食五餐 7 R+ r# L( ]$ M  y7 S3 B
平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   
( o$ C3 z' W% s, D/ o36?me too~~~~
- G) W3 l1 x( E搵到鐘意熟女CD
: E8 |" l6 {' ]$ q) J6 [. R
中女萬歲
( h& H# B- V8 Q9 A! y" k0 \/ {4 L. v7 Q  _* \
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   ) k$ _% b" P/ R9 K5 ^
178 睇唔出
6 J& c/ k9 u9 f+ b5 v4 D/ b
唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat