嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

引用:
原帖由 samou 於 2021-4-19 13:57 發表   ( y% Z5 N  o% e- g% o& X
  ]1 h3 i: q" Q. @

7 e9 \+ q' }4 s: a+ ?' X我也是看視頻才知對腳有點震,自己完全感覺不到。
8 r! R+ n3 E* z5 K6 w: f( H/ T煮出前一丁而已,並沒有難度。% L( X1 v8 ?% g3 x! g# g
' t8 r3 G+ u$ G. M+ k3 p* d

0 t2 m, b8 j) o4 C9 o/ ~我就唔同你啦!個時我真係唔知煮緊乜,而且以為諗住煮完個麵條野會有所改善
. B8 F9 {& j2 ^4 _' r* d9 b' V9 K
點知煮完出黎,條野仲高舉不下冇改善過,但個刻⋯⋯你都知我著絲襪高跟鞋就好似命根子咁+ w1 ~; R; |! m$ d9 ]
$ w4 r2 F# @7 d8 p  Y8 V
我點可以捨得暫時脫下高跟鞋,最後你都可能估到會係點,冇錯,真係射左出黎,3 A6 Z6 T3 [' s
  a4 T' _9 h/ W0 C
只係射晒落我底褲度,好彩中間過程鞋底冇沾任何野,就算絲襪沾左野,我覺得都唔擔心,! t6 l) C; W3 g% Y  }4 V
4 C+ y7 u" }, c, a  X  ?- u
反正絲襪我有多一對,唔介意著對新,所以個刻射完繼續絲襪高跟鞋、繼續食麵麵! g2 `* ^! o: w

+ K# |/ w# b0 [1 n7 c9 `$ f[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-4-19 20:27 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-4-19 17:39 發表   ) B( [/ ~  v0 k, ]

: W1 R5 K5 S7 u
5 x9 }" R4 f; d. m) Y& F% p. m我就唔同你啦!個時我真係唔知煮緊乜,而且以為諗住煮完個麵條野會有所改善
0 ?) ?# q# j. d8 d/ m0 O+ ?: Y9 p1 I. D* T9 r
點知煮完出黎,條野仲高舉不下冇改善過,但個刻⋯⋯你都知我著絲襪高跟鞋就好似命根子咁* }8 o  ]8 X1 n2 j( j/ |

0 m7 u% a; r# g, E0 ^* v2 T我點可以捨得暫時脫下高跟鞋 ...
$ R/ q/ G: V7 p7 I& P; f1 A2 |: U: L4 V1 Y& |

3 x+ q  z# o  I% G* {, N通常我夠時間煮嘢食的,一定有幾個小時空檔,我會全程穿上內衣絲襪高跟鞋,煮嘢,食嘢,去洗手間,上網,有時還執埋屋,享受一下做女生的感覺。

引用:
原帖由 samou 於 2021-4-20 10:25 發表   
' |2 y: D; K3 G
5 x+ p2 L/ {! G# u2 ]4 j
, d9 P3 q& D6 I6 v4 A7 ?$ G' p. j4 d! F5 A7 g' i1 A5 y! B) R$ m
通常我夠時間煮嘢食的,一定有幾個小時空檔,我會全程穿上內衣絲襪高跟鞋,煮嘢,食嘢,去洗手間,上網,有時還執埋屋,享受一下做女生的感覺。
( w9 Z/ E( r3 y7 W0 h7 h
; |' w1 [0 d- f) ?; b# D$ h
我同你都係差唔多,只要屋企得番我一個人既話,冇話咩煮嘢,食嘢,去洗手間,上網...等等$ ^! _& t0 X% V9 f: Q0 _

9 G3 n  D5 Q) B- B, k; d$ l8 U就算著住成日我都冇任何怨言,再講可能有人會覺得我只係吹水,但我並非玩玩下,真係好鐘意著絲襪高跟鞋,
6 i& M8 U  a% s1 r2 Q! b+ b3 i0 s) Z0 g
所以我對高跟鞋係有略高要求。9 F: p" G1 q+ ]

+ P: T+ H: ?7 }0 m) r8 z[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-4-20 22:28 編輯 ]

鞋子很亮眼!!!

好正

wow very pretty

先回复再看

好美的高跟鞋

我試過

回復睇睇

真是超正

WOW JENG AR

lets have look

性感漂亮高跟

好性感的高跟鞋!!!

回復 1# samou 的帖子

支持, 看看.............