嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????9 x$ u1 H- T! C
( x* V! C! W$ d, ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
+ Z! t  t' ^) [6 r# s2 g' p* U0 x  C如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解' q' s5 k/ b% h

e# `- T2 |8 r+ @% f. b回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
5 f) y' N% T/ G1 s0 J2 o3 o
$ ^7 K: i, K- W& Z2 v回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係
7 [! U# x2 x; p4 M6 u# }, X& V4 H4 t/ n- s
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
+ {% e, Y, ^5 v
& o! [; t* }7 m$ d6 Y回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題' p! B& I& z+ `: N3 _; T
, Y$ `( B: L4 S

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享) e0 f: W- [! j6 W
0 y. d( K7 y( U4 Z& ]  ~9 v- C4 }
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿( C, z4 S" f' j, F3 K0 v9 `

& }$ S% m  [# `, n' J) I[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   2 L0 H( t# M/ k  d0 q. p) b. w3 C+ ~
樂爾雅果隻靚D
, o; j( E  j2 f0 N
4 h3 p  f! G  e7 B* ^
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   ; [5 I) j3 O4 }- Y% u9 M
) P! _: W  z' y& H
0 ^8 M/ r7 ]' m1 T4 X3 S7 I8 d0 j
樂而雅好似未見過有得買......
  k( G' \6 S: B! Y
) F! P3 Z0 B3 {3 c淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   , R+ @0 h8 b* N
! ]! y( D$ X1 c1 k1 v% r% F4 X- j
. D0 ?# W  _- k. {1 n) x) S" N, L
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
9 |+ m. D3 e( q7 ?
" O2 d8 H+ `7 ]1 t5 j& V想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   . J, N5 z$ ^5 k" N: @* e
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
9 W5 O* t8 k$ d* u1 q0 M* D( I
; b- N& O' a5 k! W/ M6 c回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
1 Z9 W9 ~1 A. P6 A5 _' ~0 q3 \1 {, }: \' d# Y9 x$ H4 W+ p
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
+ v) k7 C, k3 k# n
4 |4 s7 J& U; ]; h9 R; a
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   2 s. |' p+ u( H

6 `9 h9 ?; \( U7 `- z# b8 a- n# t" r" N/ L7 Y+ M& o- a5 z' d
前後調轉著就啱位
0 X$ @) G2 |( k$ k. `) x0 D, J哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? : t4 [$ D; `' _3 |$ Y7 [, |
, W: r1 E9 b$ E1 P
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   * _! ?. N4 b- U% ~: \$ k- b

& q/ q0 l3 {' C哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
) Z7 {6 q" L4 c. K1 Y9 S; T/ H6 K2 E0 b3 A
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
  K5 u" A. e  e& B# Z! w

g7 J' J- p8 I- z當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
5 G" q, \  \( `; {; A
- ]7 \3 K6 q$ y0 _; I9 W
0 s3 P$ y( D$ O想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
1 i6 R( V" x2 A) p, \$ c

& [( y1 w* B# V" D5 i+ n. U3 {剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試