嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

本主題由 adam5354 於 2017-10-12 22:16 使用 變色卡 道具

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。
, W0 H4 T0 S6 S3 X! Y5 l: D0 V我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

5 E3 \2 V8 X+ `0 B9 E9 z大家又想不想去見工呢?& s3 f1 h5 |- V$ d" r$ H) S% m% ?, p
0 n/ ~: d; }% U2 H( C8 v2 N1 a7 t/ Q: e
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架0 I- h/ Z8 I+ w9 W1 _
小晴都係入面做緊,吾太難
我叫紫晴,大家可以認識下我,我wechat ID 係tifany980914

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   % [% c- z6 k" `" j; }6 u- D
吾洗有做過架
1 Z! o1 l& t/ ^8 H+ \小晴都係入面做緊,吾太難
6 t- ]/ c' a* [1 a2 b$ w
8 }0 R: a+ A6 J6 {1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
6 a- P* H% @" `, v6 X) p
; l1 \. T( P, Q2,黑絲襪,黑皮鞋" s, \. W2 P- `0 s' X( o, D4 Y
1 R6 h- f$ Q, c' L0 r* A
3,黑色西褲,西裙
% A% T% p4 w6 L; ^6 K0 w! k肉色絲襪
8 ^6 q0 `7 |" B8 |8 l( l& r  F黑色空姐皮鞋
0 R1 C; ]( o2 @' Q! |- U: w5 H
1 z( p& t$ J! n( F: ?1-3 你是穿那種服飾上班呢
?6 p0 [# b: C: i: `; \8 s8 u
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話  S4 l8 r% B2 z( _
就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
中意人地摸我屁屁豬
偽街、出TRIP、拍拖,就係未有更多

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
  }" [  p& b$ n7 o# V! D叼緊老種的話
4 y" e' v4 q8 W4 ]  I3 ^2 p; ^就冇謂再走去見工返工la
1 z% \; F5 _9 I/ q. g
3 u1 C" ^( s* P' o5 P
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子
  L) |2 j4 [8 A7 O, c7 j內容主要係晚宴分菜% P, K6 i3 f4 H/ P+ J5 P
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
0 d" K" i( Q; V$ z- V' C+ Y西式簡單D放食物就走9 i( `$ }4 q9 l+ a7 N
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
3 P  `% F0 o$ t% u- z8 r即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
, c1 C& F$ n4 ?7 h! k$ P8 aCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
) F" ]; c- ~/ ?, m因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
5 l+ o1 [8 Q# _另外好處...包飯包宵夜囉~~
即使臉蛋是怎樣的十年廿年後都會年華失色

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   ) b6 C. ^4 }7 v, N) ]
炒散以前有長做過一陣子
  g2 f5 N1 F9 G4 C4 a* M: K5 k內容主要係晚宴分菜
3 l( @3 i* R" v; ?) o  I中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
. F* x* l/ K$ f西式簡單D放食物就走3 d5 ?) c9 q7 Y" v8 F
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
1 Y+ R1 d: g* n- }4 G! ]即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet' y% y0 e, @. s
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦  {+ O: H) q: q
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
: X* F8 J; s2 K1 x/ V另外好處...包飯包宵夜囉~~
( p( B* H4 i( w- N

% g) W5 T1 A% q  T工作似乎不困難
' \  |3 a8 A" _但真係可以CD 去做?
" t$ H+ v- C* X要交身份證俾蛇頭) r+ O& y8 _8 f0 d
咁佢咪知道係CD lor
( V# v) m. v/ h4 E# \; w; ~8 @3 w+ b' Q# u( I
老實說
9 n9 {, h* ], X如果可以CD 去做又唔拘呀7 T0 t2 ~, e, p+ V; h$ g* z( A: t1 ~6 Y
仲要炒散2 I* f0 p: {3 F
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   5 k5 k9 @0 t0 s; E7 X

, a. a, b) H3 w9 r3 |5 H' n4 v
是不是在說粗口?
# Y/ E2 b" Z+ T7 ^# S叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???+ G2 i9 p* `5 i: k
粗口同粗俗係兩味野來
, I$ c7 T8 A; f7 B+ a鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
  p' A. }* j+ V( c6 c5 F7 }+ ?
; A$ @. D4 j. p& e0 M- G- j, ~& o. X[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
6 j; k% ~/ Y6 l3 y7 ^' k3 R4 r  h% Z炒散以前有長做過一陣子
; ~  X" p0 q' Z" @* N' x, g& I內容主要係晚宴分菜; l5 F% w: a! v4 F- X7 I3 Z
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
( K% _2 T7 j- `+ b, s. f西式簡單D放食物就走" U6 C  v& ?. C! R- M2 P* i+ G* U
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做9 A3 n# H% D1 t
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet% H; i) V. t0 j; I  t* P
CD去做好處係... 堅 ...
: R- x; M9 ]! F! s  o( @. L& h9 p
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???% x4 r0 V# e8 p/ b
定係本身係女cd男8 z3 J+ W" ?5 [6 a3 @$ {
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   
6 M; z. _  m) A1 D
/ _% Y% o4 H( w2 ^叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
- n  N+ L2 p  M3 ?4 R/ P粗口同粗俗係兩味野來) b- P9 |1 J! Q, \, v/ B
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
  O( a; `1 V" k
9 o0 h/ |/ C. q, X9 o( a$ h0 R5 |, y
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」9 w5 u5 a8 t' }. _4 p9 l) T
母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
* t# S/ C& f& h( G0 {; d7 x- ^5 j我寫的多是語體文而不是國語。: q5 I; a) A& L7 _: y
語體文跟國語是兩回事。( a. R0 q" a* ~; B& |2 v$ F4 j
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   
+ T' ~; x3 [, O& |# I" _; x0 \2 [2 U  b
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???  w& j$ r$ U3 F3 {& h+ l% q: {
定係本身係女cd男; v- ^$ O! ~) O, }- V9 Q
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
; d; J4 F( B7 J7 E' l
3 a+ Q/ l8 \/ L; B1 D  t/ r9 k7 I
, F4 O) i+ b# C2 `' _$ @, F係啦
6 o: I! j, P/ s4 `好想知邊間
4 |# d7 c. q# m( y; A! m可以閒時客串幾更