嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。
2 ^8 x6 P8 e  @我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。
9 c7 _2 L' V- c
大家又想不想去見工呢?) j( g& p# y5 e0 n# y% @

8 O8 T# ]  L6 ~: o! W[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
2 S! q+ p, w3 \  V8 X小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   
, \- k6 V0 H  F+ j吾洗有做過架5 j3 t; M7 _0 `1 b9 I0 `3 E
小晴都係入面做緊,吾太難
+ s$ \3 ~" h' \9 o
5 I( \8 P& Z- M; x+ F  L: e1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
) l  u, o# x* h( Q: E  V7 L: q" ^, S  I- m5 \
2,黑絲襪,黑皮鞋6 N. M# l% u: I" Z; s
9 c% A8 P( Q8 {- \; l1 _. p
3,黑色西褲,西裙1 y8 }, Z! d& y" p9 P- }6 g
肉色絲襪
0 Q# Q. Y6 I# w. t2 I黑色空姐皮鞋0 a8 z+ @# I% e4 W4 V: h# r
0 }% h6 Q6 d8 N$ g  Q
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?. J0 L# T. j) W3 J8 Z1 O
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
; y# D! c! |; F8 ?6 |  H就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   % M& C5 G- M- X( E
叼緊老種的話
7 o/ O( V+ ?( O  ^就冇謂再走去見工返工la
3 l4 f$ P7 u: b( D
9 [9 ^0 G+ f" N0 X; w; S是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子
) L6 H! @8 p1 b6 f5 \內容主要係晚宴分菜- O! t+ |. Z+ B/ j& `  o! r
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
  J% J; X* k8 H% t3 c- l" o, R西式簡單D放食物就走
' |8 u4 j" Q8 O. Q5 [如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
: Z5 {& h, ^2 s即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
1 E7 z* t" r/ x, DCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )1 X! X" Q2 x6 C
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
2 L. L4 f' ~0 v& C. j另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
; ]" n1 H8 J/ U7 D炒散以前有長做過一陣子; o+ W4 k# B" p8 G: H
內容主要係晚宴分菜2 g4 x# w6 z; u9 i& r/ @
$ L$ r8 x, H6 P0 E* K西式簡單D放食物就走1 x0 E6 ~* G6 G
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
8 o- D( l8 C; V' Z即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet2 {; b2 S; V$ E! @( K
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦
3 D: F/ w( X" i( [ 因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x7 D2 [/ g, m# m; L. m4 d# k/ h
另外好處...包飯包宵夜囉~~
( v9 c0 X9 C6 j7 B8 I6 m: b' S
3 V: A& w" l+ w) c# Y  z工作似乎不困難
0 v" Z+ G6 v5 ~) p' P5 j7 s但真係可以CD 去做?1 I+ O7 X# h! R, P4 r2 E3 L8 G& X
要交身份證俾蛇頭# I# f$ k3 u" [
咁佢咪知道係CD lor/ M6 H! {- Z  }( Y( v
) {8 i/ o2 o6 v5 I
老實說; q6 J. j( U3 E2 o0 v& ]9 Y: l/ @
如果可以CD 去做又唔拘呀, v) e4 q. y( ]
仲要炒散5 c# K4 \( d" G7 P
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   ! x- B) q+ [3 I+ D, P8 E

6 D* N9 q7 t; d% N2 f# c; y  t' c# {
是不是在說粗口?
/ h5 e! ?' K2 z
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???# C: I: [1 w7 l0 r# Z8 R1 Y
粗口同粗俗係兩味野來
) w, Q6 ~! s8 o6 u9 a( W鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算/ b0 b1 M  V2 D3 _3 X
# c4 G: H# R6 C/ l0 Q+ ^. Y8 j

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   ' D4 U# w5 q6 _5 e
炒散以前有長做過一陣子
7 W* `% }# `% v內容主要係晚宴分菜; C+ H# E. a+ q
) `$ y) n) v0 `/ [6 a5 L# k西式簡單D放食物就走- b$ _! G2 N2 C' D. T7 N
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
% H; R+ Q( B% I+ T) J即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
( ]& D. G$ d" HCD去做好處係... 堅 ...
2 q. o  M/ N2 Q0 r" x( A
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???0 ]3 r/ J1 t5 F
定係本身係女cd男+ T; ^$ q' }+ G% u. `1 s: h+ I
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   : p- ^8 N0 p7 c* B. A" `

0 N. d% V* _) v9 A: Y7 }  s+ ]叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???' g$ S" o1 i9 Y. u+ U
粗口同粗俗係兩味野來
# r" {( ?% z" J- y/ z4 {鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
4 ^0 a8 X1 i0 F( U( U% s- e( w) i3 G/ x: O, y: d5 y9 P
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
+ A) P/ _) ?8 V, I2 N2 F母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
5 T# j8 h& a" s" J* O4 y我寫的多是語體文而不是國語。
) {% s- N/ {# w$ H1 J, ~7 [語體文跟國語是兩回事。
9 k/ o3 E3 _% }! ]$ Z9 E! o請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   2 I( l8 T# H1 K+ q3 f+ `' Y1 a

$ R0 P. J6 D) C- T% z! J你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
8 n$ F6 U2 }7 c0 C: }7 S$ {定係本身係女cd男
. R5 M" _8 Q' G  \如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
  \- X% z7 E* @% z# I7 x, n3 E
) N+ k! s0 `, b1 e5 o/ D+ p
( _9 B$ [, K9 `+ s6 f
係啦- r; M0 r% T6 J/ }1 l
好想知邊間5 z! t3 ?1 h8 n
可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
# _) i" \/ q9 I# x; p1 W不過蛇頭沒問題嗎?