嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

先向約左既兩位講聲唔好意思!我遲大到,令到其中一位執好晒野,太夜離唔到。
6 n' d4 G3 M  f0 i$ Z5 _( f仲有因為太攰,後半段瞓着咗 ,要姐姐一個自己CD玩,抱歉!可能太攰同埋第一次約有D緊張,冇玩其他的 ,令姐姐失望了!
/ t6 w2 {% n" i1 S多謝姐姐借野比我,終於可以試吓CD ,雖然還爭個頭,但也十二分感謝!
; s5 i  x4 s) o5 _0 D姐姐的身形很好,借我嘅衫只有兩套着得落,但也十分開心!( r" p& V0 A% {+ {* N0 a
另外來唔到的那位,就快要離開香港,約了見唔到面,沒一起玩,有啲可惜。祝你一路順風!
9 y) Z: E! U  u7 n今次約玩,我清楚知道自己鍾意CD ,CD左之後覺得好舒服,好自在,好開心!希望下次有機會可試玩下其他的。 ' k; M0 p+ A8 V: G0 g
醒咗後忍唔住又再CD左一回,想分享一下,不喜勿怪!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 很正的修長絲襪美腿

哇好靚!下次可唔可以約埋我一齊cd啊?

回復 1# CchoK 的帖子

這套衣服很美,我喜歡

謝謝!其實我小腿好粗,係影既角度問題!
! F8 ], @+ [4 T) r( t$ H, u- d版主也說小心陷阱啦!不要被騙!

你都好 fit.  Bodycon 著得好看
" K* k. _1 n& |, ?8 o# ?
* L+ p6 V' Q4 r. m% EBtw. 想看相的另一方向。

好美的裙子與腿
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!

謝!其實只有裙子是美的!

不錯不錯

sexy

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:36 發表   ( B5 f  F7 G: F4 A# |" g0 w% j5 h: |
謝!其實只有裙子是美的!
$ E* Z$ ?( [9 J% Z3 o9 U

y# I* g! [2 ], u著裙 cc 高路 是美的。

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:35 發表   & e6 [* X" U3 o9 O0 q& S
謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!
4 ?3 w- T4 ~( h/ P1 ]

0 C0 H% l* R, H( F! X! p探索 cc 的深處

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-3 23:24 發表   
; v1 {2 i* j1 }2 C# I! E9 ~7 E7 s  M8 h( j) `8 E
* G: |# D; O( [
探索 cc 的深處
% R0 ]; m' L0 w5 ?2 H! N, y- c戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。0 ]4 @5 A' {& S; A' o( m
呵呵!
$ N; T8 k0 h  L. \3 y. j1 S! |! j; }" a5 v) M( Z

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 23:47 發表   
- V  ]  Q% Z5 a$ s, }' F% `. \7 S+ |# I9 d- Y! _1 d' r$ x6 C- K
戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。5 m. S3 t+ l7 v3 S3 S1 B
呵呵!
. w7 S; D* W9 `* y9 z5 |

4 p8 J: T( @5 |9 s說笑。
9 N- I% f: L7 z. \/ |我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。

回復 1# CchoK 的帖子

sexy c leg

歡迎加入~

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-4 08:13 發表   * }  i- h/ j4 G2 B$ s

; V) {* z: i$ c" S" D$ Z* k5 S
9 g& d4 n* C& ]. P說笑。
9 ~5 v; |% M1 I7 u6 i' {9 }5 V' Q我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。
! J& K, y  @3 C9 G2 J
不用怕,把手放在指定位就可以舒緩,它會變得可控制和有規律。

nice one !sexyyyyy

sexy cd hiya~