嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

心口透bra邊

心口透bra邊

想問下甘多位姐姐,我間唔中係街會見到有D女仔既心口透左個V字既bra邊。! k: A! l  S% ?) w( B
見到令我好心動,感覺有種性感既美。* P* S2 E6 z$ [5 U2 ~7 L; l* b" G) {
我想問下點先會有呀?8 R* ^1 `3 O1 y* o
有無姐姐都中意見到甘既透bra呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

應該要衫薄; l2 ^/ ]8 L: j

" r! A  i! C5 B: s1 Zbra 要企。有d硬

有時仲睇到個罩面係咩花紋或者光滑面

我成日都幻想可以同佢地一齊著住。

個罩應該要有返咁上下先突到個形

3/4 杯都靚!
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

回復 3# brabrabra 的帖子

由其是D Lace邊特別覺得內裹OPEN

回復 4# hojasho 的帖子

有時我出街係男裝入邊帶住,見到會內心歡喜

回復 5# sec2x 的帖子

姐係要少少離罩?
! l0 m: e: I# f% v# J( c" x4 G  b我成日想透少少俾人睇到

引用:
原帖由 brabrabra 於 2017-11-5 00:53 發表   ! j* h# r) l6 H4 X" R2 M) v
有時仲睇到個罩面係咩花紋或者光滑面
& H+ \8 o, t2 c0 t# i, I
1 ]% c7 m' y9 v" c# w我也喜歡光滑面的BRA, 薄T 透BRA真係好吸引。

引用:
原帖由 samou 於 2017-11-5 09:14 發表   " _! l: J' ^/ S# [
4 W0 k6 m" @; C  Y$ H

0 v5 l! C6 q  n我也喜歡光滑面的BRA, 薄T 透BRA真係好吸引。
$ r5 K4 l  e3 B7 ], S( ^$ A6 `% S, B, |2 b4 D1 E( Z
現爸爸帶,要幻帶

回復 10# samou 的帖子

師兄,我都中意光面bra

回復 1# ba_ja_oo 的帖子

要件衫夠貼,夠薄,有時都羨慕可以咁著
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-5 09:48 發表   ; G/ a: n, A/ x1 e
/ v# w4 G2 t1 R0 |
現爸爸帶,要幻帶
$ }3 B& C5 g) {/ V/ L0 y6 ~* K9 Q  E* U$ u3 ~+ t4 {
令面.. 小妹妹都話靚
: [2 J) @, S% S底邊要粗邊有承託
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

這種透bra 不是太喜歡

回復 10# samou 的帖子

光面透出哩有無得睇係點㗎?

I like it too

引用:
原帖由 ba_ja_oo 於 2017-11-9 07:43 發表   9 B6 B; g( Y! n
光面透出哩有無得睇係點㗎?
! p) U9 y- Q$ J: }1 z  B! c# L* ]% c8 s- ~9 j3 ]: h! k, z+ R1 s9 ^
同普通款一樣囉,透邊其實係個杯邊比較硬同厚所造成之嘛。
4 W* g# Y+ p( U4 Z) d我個人就比較喜歡見到有lace花邊果啲款啦。

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-21 22:55 發表   
! y* p$ K0 G& V$ [' l6 }
% n( ]; C- F( ^2 }4 w
9 ^' s: N* o- q9 o- E同普通款一樣囉,透邊其實係個杯邊比較硬同厚所造成之嘛。
5 K$ [) x( h3 K! Z2 `* B我個人就比較喜歡見到有lace花邊果啲款啦。
8 {' p! m; V$ V

3 H( c0 |* \' d3 X4 ~: n# L咁看內褲邊呢?

要著啲庭身啲bra就會有,仲要係3/4罩杯