嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Wacoal 秋日祭

Wacoal 秋日祭

Wacoal 秋日祭,由今日開始到11 月20 日銅鑼灣Sogo 21/F
$ T" M% p7 [% A; y
& V: \( a8 R( Y9 D* J
. ~# V" _9 T" i0 \2 e! t4 R7 N+ w7 d

覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男裝或CD上去買! 一定比啲 C9 阿姐, 眼超超。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-11-14 17:21 發表   
# I) v+ Y6 I& R/ A8 ^ 男裝或CD上去買! 一定比啲 C9 阿姐, 眼超超。
, b8 l8 F, h& a1 p
上年我去過啦!冇化妝穿女裝冇問題喔!
; n+ E* Q3 }7 s. y$ uhttp://hkcd.tv/thread-54163-1-1.html
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-11-14 17:36 發表   4 [- e$ w# P' E' {

! e$ ^+ \0 Z/ ]- u( x" }上年我去過啦!冇化妝穿女裝冇問題喔!
' N0 }: H, n5 ?# \http://hkcd.tv/thread-54163-1-1.html
* g2 x8 H  |( ?9 x- B! H8 ?) ]羨慕你可以像女人
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

最後一張套橙色幾靚

回復 3# adam5354 的帖子

你己勁係女人!  
0 C) w- G, h' x0 i) [' d你又唔高, 目標底! 我高, 一定比啲C9指指點點
P 圖 小賤人!

唔CD去都可以我試過啦 , 冇乜人望 , 今次又唔知要進貢多少了1 A6 p, l- u+ }4 r6 k# C7 \

$ Z9 k- q" O: n0 a. M[ 本帖最後由 loubearbear 於 2017-11-14 16:48 編輯 ]

唔CD去都得既

回復 3# adam5354 的帖子

阿紫熟女一個 有問題嗎?

可能我樣衰卦!  v1 Y; A" z& C: @2 T7 {5 g
9/F有次, 扮哂野行過龍, 啲食蕉都係巡例望一望, 客就無理週邊乜人,返為啲sale 啊姐係度眼望望
P 圖 小賤人!

男裝去有啲尷尬,同老婆去就最正,不過又要大出血。

你星期幾、幾點上去?可以冇人成咁?

男裝去,一定俾人超啦。

放心,呢個場冇咩人會理妳,同sales講要邊款咩size就可以8 A% ~( w& A! R- G+ c8 j
不過要搵返一set嘅底底就慘D,要自己摷...

引用:
原帖由 yoda0806 於 2017-11-16 11:50 發表   
$ C$ K, s0 C- ]: w& R( Z放心,呢個場冇咩人會理妳,同sales講要邊款咩size就可以
- ]8 D; y$ A( m9 F  v不過要搵返一set嘅底底就慘D,要自己摷...
* O7 X9 L, m2 Z  W5 D* p' O* Y: q* f( E' E: z3 Z. h
其實自己搵先最享受

男人唔敢同女人争,去都は谓啦

今次終於買到peach john了

好似好平,之不過,人太多啦 ……

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-21 22:48 發表   ) d2 u' k& h; m, U& Y1 D  Q
好似好平,之不過,人太多啦 ……
  R5 u5 K: U, r- d+ N2 z+ C- D7 j

# P+ ~5 {1 x4 Q; d尤其多師奶,