嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男裝下帶bra

男裝下帶bra

天氣開始轉涼,有無開始男裝下面帶bra返工出街既朋友呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

少女有墊小背心就可以,有罩杯的胸圍就比較危險啦,因為成日流流長,無理由話食飯或者逼地鐵都著住件羽絨掛?

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-25 22:49 發表   
, K5 W1 u( h- b" I, Y少女有墊小背心就可以,有罩杯的胸圍就比較危險啦,因為成日流流長,無理由話食飯或者逼地鐵都著住件羽絨掛?
1 j" O# G6 J2 q# ?% ^! S
8 y$ z5 ~! M& z% a
著白色衫,薄衣會好現

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-25 22:49 發表   
3 }6 N3 q5 _8 r6 [" f少女有墊小背心就可以,有罩杯的胸圍就比較危險啦,因為成日流流長,無理由話食飯或者逼地鐵都著住件羽絨掛?
4 b; X' ^$ X: \" u# F7 t! j
+1
/ w) @1 ?5 k: s* }7 L香港不太凍……都少機會穿羽絨
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bra就唔會,但係褲下絲襪系必不可少,男裝底褲我都唔著了,著翻以前買

早上運動都會穿 , 奶子晃得得太利害 , 上面會脹很久 , 只能用A罩杯托著

引用:
原帖由 5438g 於 2017-11-26 06:52 發表   2 l3 o* I: `2 W
早上運動都會穿 , 奶子晃得得太利害 , 上面會脹很久 , 只能用A罩杯托著
/ L: w# O; f  {* z$ f/ h* Q3 w+ e5 k8 R; P, h4 H
最安全家中玩
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

日日對住公立醫院護士都好想帶住返工

引用:
原帖由 38845816 於 2017-11-26 17:48 發表   
5 ?8 ]6 e- v6 T3 \日日對住公立醫院護士都好想帶住返工
4 G& s$ V/ @4 k, i
果班 “丫烏ann” 有咩吸引到你先?以前衛生署年代果隻粉紅色學護裙就話正啫,依家呢,下面對絲襪變成一條白色褲,上面就有個口罩遮左半塊面,無晒吸引力囉 ……

有! 夏天無著bar, 係秋冬先著bar。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

回復 2# mac02 的帖子

早幾年試過連續好多日十一二度﹐都試過。但一熱要除褸就唔敢了。

只試過帶bra落樓食早餐 ,不敢去太遠地方,想著冇膽

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-26 22:57 發表   ; ]/ `* F; J" O5 `5 f
  ~5 A3 k8 V) z5 C  N0 w
果班 “丫烏ann” 有咩吸引到你先?以前衛生署年代果隻粉紅色學護裙就話正啫,依家呢,下面對絲襪變成一條白色褲,上面就有個口罩遮左半塊面,無晒吸引力囉 ……
) u. G5 N2 J6 r- @$ O5 C
; J! I: l0 K# W! `5 l
之前的制服,全身裙,中間扣褸。有時候會走光的。

以前有試過,不過外面要加件外套~

有簿墊小背心,加T-shirt,女裝底連M巾,再

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-27 18:54 發表   
/ D! f' u* u  W: |  t之前的制服,全身裙,中間扣褸。有時候會走光的。
" S7 v9 N# l. D6 c( n/ B
依家差唔多無晒啦,HA 新入職果啲,已經唔再派以前果隻舊制服,好多都變左做一件上衫加一條褲囉,雖然白色長褲有時都會透現股惑,之不過,就始終都無以前果種風味囉。

而家著住絲襪返工先

我有着開,胸圍+底衫+面衫

yes, i worn bra under shirt and wear jacket outside ~~~