嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   ! w. m4 R, h, s) e- l+ g4 w. h
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾/ O2 c7 e- k/ o
  h3 p# k9 k5 J% o+ {
最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦 ' ~; w$ v+ |' X9 e6 O. c
) J. P  W2 H- t# N! Q
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
! K  p$ k$ r) f, v9 b( O 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
7 `$ l9 _- |, n; `7 }3 S$ f" Y: P. F) s/ x7 l0 Z
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
  [/ ^: n2 @$ i, a3 J3 M2 X4 e
% {2 N9 F4 Y; k. C* s8 t" S  i9 ~: W
有冇,也著了 bra ?
, Y- V* V' H% v7 S7 s$ @7 d
9 V0 b7 t! s) P7 r) ]/ B. i[ 本帖最後由 misslady 於 2018-10-3 19:23 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
" e$ o+ F- V7 {8 O& Z0 U同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   4 B( ^6 u/ F! v6 S
8 u( ]5 t( E+ X+ J3 x% Z
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
; `7 q; c# o1 k" U
& P# G; i5 t9 o; G0 c: V! `好就鐘意,
+ \8 v4 d5 V7 ?吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
% [2 }# O+ _- @- `1 Q# K
0 q7 K3 L0 D& }7 ^2 f  b& \. M8 ?: m: z0 N# p9 K3 D
好就鐘意,
& y' u( |# H+ K4 t% G: o  f吾好,就是 借口。
+ j6 r; g7 A- S* W2 j6 t; O% f; _( C2 `& C  `
真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   
$ y) ]) l  S% ~6 Q好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
) h- I$ M. \# |. r9 `
  m! D4 p; z% ^* \4 e( w祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
; o6 S  M9 T; J3 r
4 r# L" f- H) Y0 s& D# I
0 A$ y6 `5 ~! l4 W% A. \. G祝,早日達到。
% r/ y# D0 }( ^: i$ l9 b
$ f1 ^' e: e  H$ p8 [
好希望,但真係機會好微
/ Q2 S1 j$ a! q呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性
! T0 p0 i; A( A# b" B$ |玩後面竟然有高潮1 N  V! G' m4 \( z0 G% U
$ w6 J2 [6 A/ p! W* }& L! E

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol