嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:: g) I2 d. q' C2 Q8 v& J/ v* V& Y
30歲
. A+ T9 Y% q: c' t168cm
0 O  b7 |) E) Q$ h+ o) H正常身型
, o) L. f6 `/ \) }5 E: p6 x& R  B7 d住喺港島區
: ^3 v2 f$ j* Y3 f- {
7 j2 |0 E5 n- [' d; g: w一直都係同女仔拍拖$ R0 _# o+ D* Q# ?5 f7 e
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺
" K* G0 H) H9 {" X0 A希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁- ^/ j2 R8 Y7 S% K
我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待
, k+ @' Z& U5 O% ~/ s搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好
# x  _0 \4 e) J0 N. E% k
3 H+ ^0 U, X* x. ^1 ~有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
5 ~5 {; u! b8 H2 f* r& F感情
7 I0 M9 M2 |* d: H
對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   ; P5 R* `$ [1 |( l0 P# k! e0 k
其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
: ]6 o; P: [  }" [
! f4 p! D' ?; _; f$ g5 y試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   8 e! S2 Y* k0 `, a' V2 o: T

6 N, y$ A- Y- G- M8 ^
' B& T# M- i1 l! {3 Z& j1 I試下先知
; u- q" m/ b1 S# W
個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   
5 S; t) v) a! t1 ^) O' f
. L. Z2 }, t. g; W& H0 J' L. S個人選擇了台灣的…
, L& o7 T( l. u9 `1 E7 w台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   " `; V7 V' o2 `- N+ l' V0 s: h
今日非常悶
8 w% }) H  X  _& i
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   
+ F* T8 \! i2 j
  n: }& `( n; t5 h8 O找個姊妹聊天囉…
' E1 l' k3 M# u2 c% O
無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   ; }$ M6 o, \5 k9 C  V

/ i& C) W) H( |  ?/ O0 v1 g無人理我
" m6 ]9 d, _  n
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   
0 n6 I! e  y" ?4 y8 A/ K0 }9 l% w4 a$ |# D
自己主動點加姊妹們好友…XD
) {5 ^! f, x, h- K
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   7 `, N' w1 G5 P

% V! V, c* \$ Q8 Z# [其實點先識到台灣姊妹
/ Y: A2 |, I7 ~4 yFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   7 q2 Y2 p9 @- o! {

9 |( |: N4 u+ ~0 KFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
, \& Q. }) y3 ?% q
謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   
0 i7 z+ u8 ^- t- X仲有無靚cd
( B5 B' f; e' ?; F& T4 B* `) M; m& M還是找不到?