嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

美孚cd

尋晚美孚見到個靚靚cd,唔知唔呢度呢?係可以pm我嗎?很想認識你
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁都俾你見到我
7 W7 o. e- s: M5 C& @我琴晚成晚係美孚上堂喎
; w! h% l+ ~) _# ]5 o5 D" d個cd 著咩衫嫁~

黑色短裙, 是你嗎?

咁我地無緣碰面啦XD 0 \  k* S$ r' H% G( f
BTW, 你點識別出佢係CD丫?

睇到個骨格同個人直覺

https://www.youtube.com/watch?v=7rTq1WaUIJY
) f% N( y$ V' F5 \1 w8 _' V  i+ K6 }& w' _$ u9 x  O
你係咪見到佢呀

我都係美孚遇過,不過係中午,位美女比較怕羞一見人就走😂

回復 1# emkaz 的帖子

美孚近邊度見到?嗰陣幾點?$ d" m& N$ Q5 _+ G, ~3 C+ f

7 g; u. Q' ~. D- R) t4 i[ 本帖最後由 ee5050 於 2018-4-24 00:32 編輯 ]

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 00:24 發表   ; g+ N: {: b) f, r4 e
美孚近邊度見到?嗰陣幾點?
% r3 K& d& ]4 U6 ?# B: D2 E- S
! P5 o* ?0 u6 L0 r地點近九巴office約12~1pm
* h6 w7 f, l  s. d* w2 a8 J" k
' @- A% s8 t/ }% |是妳嗎?

回復 9# benny79 的帖子

唔記得,可能唔係!

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 10:17 發表   0 s: _) n0 m0 ^) v( l. c
唔記得,可能唔係!
; _  h& P  F. I5 j/ @

& M' b: h9 d7 X1 Y1 t咁睇下有冇機會見到妳
4 c  r0 ^: ?5 T3 q7 Z: ?
# o! V! L  y/ K% V( i[ 本帖最後由 benny79 於 2018-4-24 14:43 編輯 ]

回復 11# benny79 的帖子

今晚去街,不過唔去美孚

引用:
原帖由 emkaz 於 2017-12-14 16:56 發表   
! Q2 w$ t1 ]7 C% ^黑色短裙, 是你嗎?
0 w3 x2 J: G6 O, y( D# d
8 v9 N# p8 i: Z  P8 k* M1 p% O
好奇一問,位姊妹係咪啡色曲髮長boot?
8 \; q7 A: V/ }% ~" V# ~
# n7 R6 B; U" E諗緊係咪我地見到同一人

回復 13# benny79 的帖子

Not me, I don’t like boot!

回復 14# ee5050 的帖子

咁妳既fav.服飾係?

OL look, 帶少少性感⋯⋯

回復 15# benny79 的帖子

你不是cd吧?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-25 23:04 發表   
( }; S& Q4 v9 _3 a* P) s你不是cd吧?
. t' U, v# m+ K+ q# J: S/ ?
% P# ?7 T% n7 @6 o6 Z
我唔係cd,只係鍾意cd姊妹

回復 18# benny79 的帖子

做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-26 09:59 發表   : V3 i. F' F% i5 J4 H0 I1 \: H* b  n
做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?
; f8 U7 W# a) H$ T3 S+ K! A' g* t( b% Y, r+ j; Z8 f
咁直接 9 i9 y2 |; U+ e& K! ]  y$ z- G

3 t4 T% t0 T9 |& F" M/ [其實本身係bi但又覺得同cd姊妹相處比同女仔舒服好多,可能佢地始終明白男仔多D