嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人用過Nateen 超強夜用 這隻尿片🤔🤔

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

那裡可買到?????????

未見過啊!厚唔厚?

淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條
- ]7 ~/ }6 D: I/ ?5 _今日唔知點解下左架 我問下先
2 o- I. M2 c1 n% [+ H0 U
2 O: C& k7 t0 L- y! v6 ~+ Q淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-16 18:33 發表   & t/ M( A. q# J
淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條
+ l/ {7 q: B# j- g今日唔知點解下左架 我問下先 % o# N( R# n6 H

! }5 Z! ]: f% a1 d# S淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下
0 q9 j$ z4 d& u6 Y' @. `# @# \* ]& {4 {4 o" F' d

! g) {) W* C' ^+ @6 V: V
( }# O6 n! w5 w  N問過原來係無貨

呢隻我用緊佢既尿芯, 吸得多又唔會漏, 呢個價錢黎講係top 1既產品

吸收量3公升,很厲害...........

都係哦 所以問下意見之後考慮轉用佢

我都想試下

用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-12-28 16:11 發表   
7 }* J3 d2 p( {# j. O用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆
$ @3 p$ R6 G+ v; X
5 c' w7 v; J0 c' _2 D" b9 j  o  H' _" q$ w9 C
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-28 23:29 發表   + Q- `' x. I  R1 o9 h' F4 y

1 `! `4 N- `# d* |; b' p* F
! d  S, {/ }+ v1 B& v% A1 [4 ~8 L0 g; `; @* b
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛
5 e& A% @8 N; j5 O* ?" x" o" e( M膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛

未用過會唔會好焗

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2018-1-4 00:44 發表   8 o+ A" q# i1 k2 [1 u% \* x3 L, L

. s. R) k" n- N$ M3 p1 T膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛
5 v+ }4 Y( E8 N$ L! y

, I2 P$ _; S3 U
7 ?/ Q% T) |. R! |0 _" K' N' p: ^abu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2018-1-5 20:20 發表   
. B  W% ~' `- Q! ~: o; T& }& w( j4 A" r0 J7 T( ?- g8 F
9 `/ `# \, h; I; |0 z
/ M3 s$ e1 d& s
abu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛
; J6 ^! d' u+ H6 q

: w5 Q8 G; I8 G; f, v; R% W8 K" A呢O的垃圾都不如~