嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人用過Nateen 超強夜用 這隻尿片🤔🤔

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

那裡可買到?????????

未見過啊!厚唔厚?

淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條
) f) h* H1 O5 u& ^) _* M今日唔知點解下左架 我問下先
: ?4 }: u5 [. n! k2 w; _* N& E/ u8 U2 T8 i! i2 S- d  B& f) t" ~) K
淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-16 18:33 發表   
0 [) v/ a% X" v% v淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條
: J- Q/ ?; ~- o7 F今日唔知點解下左架 我問下先 $ D+ j+ |" t9 _. p9 ^( r" x7 `7 n$ h
2 l# x5 g% j6 [+ S9 E! F8 N6 e- H" w
淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下
6 `. Q3 ?( K9 y. S) y0 e
4 u, i+ j) m, _+ b

3 _+ N0 P0 @# y0 ^
: v8 H3 }; P# X$ \問過原來係無貨

呢隻我用緊佢既尿芯, 吸得多又唔會漏, 呢個價錢黎講係top 1既產品

吸收量3公升,很厲害...........

都係哦 所以問下意見之後考慮轉用佢

我都想試下

用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-12-28 16:11 發表   / U/ Y$ t& o: u: _% _
用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆
, [6 u- V# |4 n- F! N. L1 T. F9 I9 N0 U% |. t; h0 `: Q- E7 m4 C6 i
( f0 ~- J( L) h$ A6 O$ ]
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-28 23:29 發表   0 y# l+ q' x0 O6 D/ ?4 R

! k, \7 q/ _, N- a: A% K& m1 ?3 d0 M/ S8 Z: t9 Q' f

8 ^. u$ k' f' }8 s4 a* Z如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛
; F" Q( e2 I" _6 g  H$ \$ M膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛

未用過會唔會好焗

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2018-1-4 00:44 發表   + `# y, }  e- e' t. x0 L
% X# e# X1 R: x, \( O
膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛
! L! d: J  `% t% C% u, w* ^0 j1 p7 J0 g3 |/ s( B( C
4 }& q8 [4 e' Y; b5 L" \
abu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2018-1-5 20:20 發表   
2 h% j9 D; c7 E* t5 U! A  m- G' B6 h- Y3 a4 Q% A
) H  c. [9 ^+ k0 f

. ~# W8 i/ Z' w" _2 }. I7 Q2 mabu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛
' ~0 U. A' Q) S, f! j6 _7 s3 I8 _
/ r1 u9 D: n( \7 k, [4 f$ \: }* ]/ A' A) w
呢O的垃圾都不如~