嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
7 `5 I$ G) a9 N1 S$ ?
: _( R' N0 U9 C( z
7 l3 B* y  @" S有個妹但廢事啦
5 D' L! y2 I4 @- w) {5 f0 D2 l# I  r" d# p' N
有原因。
( ?0 {( F6 R% h, F/ \/ [) y+ Q) P被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   + l9 @1 V' w$ z7 t1 M' G( u2 s% I

* a7 `0 T' w& k6 Y* F+ `0 \; n$ o, T5 {7 J5 O% o, W& H3 ?9 f
裙太短真空?
4 }0 y0 D* R+ W如果係就罰全裸啦8 N6 s( m2 o$ j

- r& R. Q: V- f. d/ S7 l) x如果係校裙合規格但真空返學0 R  w' ?" R3 P: g1 s
就要接受調教啦
4 Y) I1 O  r3 P. D
: k3 q, K& e2 x7 O
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   $ }  U/ r. M; Q. X. v# r9 W

" {9 e2 J+ E* z. R( j' E3 ?
! H) p0 |: i- S女老師做錯,都要受罰。
+ H0 g  I; ?5 f9 |7 _0 Z

0 n! X& u7 a8 k" m/ m做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   : A! s7 @" H# D; `# `
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
2 l+ i; W/ {; b  \- S' |/ Z
, r1 g" f* n8 ?, ]' a
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   1 h, k) D4 m6 b. W) Z) i6 X
2 N4 l4 u* t) k" o7 F8 R% ?

; ~5 M- c4 k# X# e$ M' W; ]心目中有無邊幾間?
9 m5 h1 A" I$ o
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想# O' L6 i: A+ L3 c" Q8 u
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   " b# P( F0 p& m5 k6 V$ D2 C
我就想係DGS HTC MSS
/ w1 G! a, W, U2 z+ O
+ k% g0 W& v% c6 n4 M2 B你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
5 Q# Y7 @% C6 \8 H5 }我就想係DGS HTC MSS
; l+ `3 a. h8 K0 d" z! E馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   
9 K/ L; G; U  v$ p& u  w5 q1 b我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
/ `5 @3 j5 J2 }  Y, P4 N' W想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
7 y; I8 A! v0 |; u' i% |協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
! {% G/ r; f/ W3 ]6 g! B) q( C5 q# u6 r
讀女校  t9 Q3 g6 }' t9 Z) ^
全校得我一個男" A% `4 ~2 o9 j/ Y% l+ j
所有女都當我係女# W* f( ?: M, m0 f. _8 N4 L
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   # J& `& l! C! h& [8 l7 y7 t
# r$ i) B0 ~" `7 _- z# w% B
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
/ _  F: T% D' i- R$ K# l

3 {( `, B, r/ H  j' r/ y/ X  H3 D$ L  Q8 t5 T
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   ) E4 M. ?* c/ p' Y5 g3 o* M7 v
* G+ k4 e9 n9 H8 a4 G* @
* z$ ]6 u4 \9 F# E1 ~2 t5 Y8 [

; ~* l0 v0 u) @" f: g我就鍾意低年級前拉鏈設計
( r* ?. E( y5 v7 W& u: b4 e% T. h我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   - W4 Q6 J! S% ?; B9 m# A. r# N$ f

* e4 s$ k% N# J# D5 V我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
8 Y$ H  i& ^6 S  x

4 o) C* S: G! w" D9 [9 ^最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
: Q* P4 Y# r+ l+ x: r; y* x[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   & C7 K& E! O& {2 [/ g6 t; |

) b% t& S; ?% e讀女校) l+ q) p2 m0 @5 U& ~3 y! O& P
全校得我一個男
& v. H! t  h- K0 u$ r: T所有女都當我係女
1 q4 c6 X! T% H! p8 a" }' f咁一齊玩
  b% t4 t4 c1 G- M: |- O( I/ R: R# P/ ]* a4 F& R
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。