嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我用內褲型果種尿片,著貼身運動褲都冇事!

著遮到屎忽既褸
: {  W9 B: U3 }8 A, W. p3 h2 O/ O2 P- ?. J" {# R

都係大褸! C: \& `0 t- v2 [( p2 Y
褲入面著到一大包好正

咁大包 行路會唔會怪怪地?

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   ' d/ g$ C1 a, u. r5 x
% w3 b& c' R: C% S

- [/ `* K: L% L5 ?8 W# W都有少少架,要擘開對腳行

如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型

遮唔到,行路點都有聲

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 22:06 發表     z7 M% k, J# d
如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型
- f& w$ ]1 i5 u3 ]( `# ?& d

" j2 y! M2 P1 U5 q5 e會架,不過仲有長tee架嘛

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-12-20 22:35 發表   
4 P4 d0 r* e* V9 F& B/ W遮唔到,行路點都有聲
) h! ~) D. \) _/ w, L0 p
/ \1 I# q+ \* C
. z: ~, K& C: q& r% d有咩聲?

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-12-20 20:08 發表   
5 |/ r* P; {* L* g* G3 R都係大褸# _& V7 \+ o3 i% \4 _+ m' y5 }/ B% z
褲入面著到一大包好正
; r; S, T" m5 B) n, G. R鴨左厚毛巾衛生帶仲正

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   3 G4 _5 e4 A6 F9 J
5 z% R; p9 D( J' Q7 @& F鴨住條衛生帶一定會..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-21 00:42 發表   
6 z1 ?) L$ Y1 V% a4 R
2 R( w5 y8 ?, W8 g1 `7 F7 K) V7 v! q6 ~, f' _9 b
7 `7 G4 J9 }! Z; U/ s, ]
有咩聲?
7 w0 R7 C2 ?  @* f8 g
尿片膠片在兩腿間磨擦聲

穿大件衫
8 R$ }, p) c1 Z鬆身褲

著BB 衫囉

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-12-21 17:01 發表   
. n3 G, ?: y' G著BB 衫囉
8 |5 G! P  F+ z+ z' X" l) l
穿裙一定冇現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   ! n! J. |2 O5 ]  w' }
) V8 Z$ S* l/ ?) ~* s4 S$ `
穿裙一定冇現形
6 S6 ?; g4 g6 L/ a( d- D8 _& n6 x+ Z  |2 ]7 F

$ g6 Y1 e; ?1 |4 f) U4 i男點著裙😵😵

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   
8 a1 D+ u! r9 s$ k7 I* g  g2 X/ f
4 j5 ?0 I) D6 x' q' R穿裙一定冇現形
1 [6 S1 j* |5 g8 y
9 U. e( o; D. ~: w. Y) I

) F$ {3 Y1 y* o2 P男點著裙😵😵

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
6 G/ R/ Z& {/ Q4 x8 P) @咁大包 行路會唔會怪怪地?
- A; X0 O* v% C) H
阿婆鴨住條尿片推車仔

我朋友鴨住TENA尿片,現形不算嚴重,未必一眼睇到