嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CdR

CdR

今日著咗對CdR Sevilla Ultra Sheer 3D. 15D, Indigo color. 呢對都有光澤,貼肉。 可以推介。$ F8 d6 I2 o1 g/ _: ~$ ^
& ]" s1 B3 x' M- G) y- \6 q1 L2 A1 n) G
其實CdR的絲襪真係唔錯。/ k! F$ Q' e5 F
( `+ P: h% s8 ~2 F( e( E4 P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁相呢?

唔!十分讚同樓主的意見
2 U! N+ B! _7 \( F6 X其實CdR, 真是不錯的名牌子絲襪
' q& ^( ^) ]! X* N  V. h% ^請問樓主有沒有圖片呀?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-1-11 09:18 發表   3 d, ~5 e: I3 J1 U" }' _
咁相呢?
- o: L9 N, N% V! S$ M& u  V$ Z2 w
( }5 ^0 Z; Z( e! r. o對啊,看看相。

相太大,唔比我放上來。

請問這裡都是男會員比較多?

Any photos to share?

發文不附圖…
( s8 H/ z, a- o) y$ j5 }" P: e
8 S$ }+ i4 ~$ i相片尺寸太大用軟件調小就好啊…

加了圖,多多指教。

引用:
原帖由 phstlover 於 11/1/2018 11:18 發表   ( m6 o( ~, ]2 L4 B8 K7 R2 g' |
加了圖,多多指教。
  k! g4 _1 U* e$ e( W8 C3 ^
除一下腳毛啦...

nice pantyhose wor~~

Anna: 我只係喜歡著,同埋平時會著短褲。所以唔想冇毛5 H+ O6 k3 b7 F! z
( d# P" J. d" m: Y# n- r% e
Sasa: 係CdR啲色係幾靚的,仲要好多色。
' N8 A! ]5 W2 c: J- q9 `- n
. B) o  G  Z! L[ 本帖最後由 phstlover 於 2018-1-11 17:12 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

nice pantyhose

謝謝分享!6 {6 p8 o$ h" E* Z
請問你在哪兒買這絲襪?9 }4 M0 Q+ i. Z
請問你是不是只愛穿絲襪,而不CD的呢?) W  R3 ^7 u# w
我則只愛穿絲襪!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 10# annachan 的帖子

我都覺得要除下d毛先

回復 14# pantyhosemancc 的帖子

我同你一樣,只係喜歡著。我唔係CD。4 u( [7 ^" I" |% y. I* e% Z" H, f: G
網上買的,hosieree.com

有没有这穿出门?
褲襪絲襪是我的最愛 ㊣

引用:
原帖由 pthwong88 於 2018-1-22 15:49 發表   7 ~4 _2 r6 O4 k/ t8 P0 o
有没有这穿出门?
6 P9 j7 }* u  `9 u" _, B( r) g" f3 O& K' V

" `. Y3 n* L+ j& q2 R  Q1 m5 v有,穿在長褲內。

引用:
原帖由 phstlover 於 2018-1-22 16:58 發表   * r7 I3 ~9 g  f# O! X% w$ x

9 Z* `7 x1 i/ w6 n6 ?3 c
7 _; m+ t3 U4 x5 m
5 c# Q0 w0 _* ~' e" g; `6 c有,穿在長褲內。
% A% {/ c# e1 n, J
$ g- P6 N+ K5 r) G. T* o, p/ ?- f
這季節好著,吾會熱。

回復 18# phstlover 的帖子

我這個冬天也差不多天天穿襪褲在褲內外出!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!