嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最愛始終是您

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-1-13 23:14 發表   
/ G7 M- r5 w7 T0 \9 m
: @. q1 [, b3 W, L5 O  H: f係因為細個時定力差,
2 [8 R  Z- Z1 S  q3 L0 s. J/ J1 s
$ F& t6 l7 D4 m# I& N; p受唔起我媽D一身OL裝扮(尤其佢下身D黑絲、尖頭高跟鞋)
6 i/ Y5 U0 p# C+ Q. Z: v: Q2 l/ \
* |2 r3 Q" [0 S) r) K3 I: m於是以純粹好奇方式著下佢D黑絲、肉絲、尖頭高跟鞋,, K; F8 o; D  H
  {. D; S3 N  Q3 h0 O5 ~$ _3 R
點知一著、一試就永世難忘,難忘到今時今日都仲好正
; _  H1 W7 _9 T+ }" e, [, ?4 g0 ?7 i" Y- q* y( E
好多姊姊,都是這樣開始的。
8 ~/ ]/ k, Y) R2 `# j. v5 w不是見到靚靚母親,可以是有靚靚女友。) M7 T1 @) @9 w* _6 ^
一試就⋯

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

你穿著上,真的有女人味腿

Thanks for sharing.

真是很正很修長的絲襪腿8 x1 G0 X3 }6 R$ ]: v/ B  ?

呢對係Abel嗎?

引用:
原帖由 yathei 於 2020-11-4 16:40 發表   2 ?' q9 j3 V# f) N& P/ ?6 k: D
呢對係Abel嗎?
) B0 J4 x( A. `. v
係呀!圖裡正是ABEL,
6 D0 o# g1 Z8 l( X* Y, h- Q4 f* w. v/ a# F4 N$ ^2 q/ a2 U
不過已停產,不會再有

感謝分享 極品中的極品阿

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-1-13 15:06 發表   
' v1 K! j- p7 N- N: i9 l8 M9 @/ X* L& A3 W( u( j& Q
其實鞋跟都係4吋 (10CM) 而且我都唔想! h8 C9 y8 h0 j. I* s! j% O$ z
7 i% _& c) t0 c1 v% Q/ p4 N
鬼佢番工著住一身OL、白領咩,簡直引「仔」犯罪 ( 仔即係:媽媽兒子的意思)
# e! T1 k% s: J7 W/ o
你阿媽知唔知你cd?

引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-12-12 10:36 發表   4 i8 S- E, J3 O) u7 e

: f* A+ q' E9 |2 k3 ]4 S你阿媽知唔知你cd?
9 t3 a. ?9 ]. u) L, H! h6 F$ d我估我媽應該唔知掛,不過我哥知道我收藏一堆絲襪高跟鞋、胸圍和內褲 (他不會理)- S6 C. A: z' z

7 l5 X& ]# R3 E0 |) ~- k7 W  e而且其實我覺得自己唔算係真正CD,當然啦!有時候都會著一身女裝 (化妝另計)7 L! F3 w7 Q* u' H7 [6 f# w
; t' ?1 N- X4 a! Z  E6 T" [- C
所以我自己算係...有戀物癖好多D
% |4 v1 |4 V! {! O& ^) {6 U- ^9 `% t% C

sexy heel

好好睇