嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 6 x; I4 k+ ?! m4 \5 W" L: x
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
9 E: q7 d" d, Q2 o2 A6 a& A7 c2 {. z呢個廁所0800之前都唔會有人去
6 ?& ]( h! h# q廁所附近一個cctv都冇
' W$ J3 K# ~( ?3 h1 [. [- w所以我鐘意去呢個廁所
% z# `* H+ y0 V; H! s* S5 z呢幾日先知附近有個更衣室! |' {) v0 A( K6 T8 m1 U
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇% v  R2 `& ]' I$ m! R
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)4 S8 G* h1 L: S; t2 C: x6 B
入到去見到好多底底同胸圍
. d. h2 \2 A4 c5 F, m因為我公司有啲舞蹈員/ q. ~) v& b3 N8 B$ G
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
! b3 U" j& x$ q% i4 ?4 L$ X我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅2 A+ w6 j5 Q/ b( L- O
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
6 G. P( |4 `! i: Q- i  E放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
; t+ L( q* s. k1 l% C一失足成千古恨~% f" ~% t# x. U8 I
好自為之~
: h7 O; d$ X( o" Y  X
* G6 j- G1 A" H' o; E4 g
奉勸大家請勿以身試法!!!% h7 T& C$ z+ L/ c2 w  G

/ q% ~5 C( e/ g[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
7 d- A+ }7 k) G. r! i/ F% M1 @4 o* A: n
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
* }$ }% Q/ e7 Z- Y4 ^7 ]唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
7 `2 \1 |; h0 I6 r1 D3 |4 N近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
2 F. D2 T7 }5 h: `* q8 d. U返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
. d9 @, Y$ y% {$ d: u呢個廁所0800之前都唔會有人去
, l# t' w6 _  b' @1 G) y) m( D廁所附近一個cctv都冇
8 G4 D9 E/ V3 q$ Z2 g) O3 Q- K& G/ o所以我鐘意去呢個廁所
3 t( y8 Y7 `2 m7 g9 V8 T4 s( P呢幾日先知附近有個更衣室" h; }) K# G5 }$ Z/ x
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
0 X1 ~  l6 y+ j6 X% Y
7 B0 w; O% @: F5 `
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   ) R2 g- i$ s9 j9 Y* m1 P: j6 ?
點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
' c) o6 J4 S, r. A9 U7 P( O

4 b6 l# q* K8 ?# r是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   7 B1 k- |, ?, w, A" O' p4 C) W! l9 A
呃人post?
: n7 T  ~' F' n2 l7 v9 b
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
$ y3 t1 D: y* F7 X4 A1 N( s呃人post?
, f0 p. L7 _5 g- s3 c& s/ h4 |9 k我們也呃呃分分
7 l8 a7 B, _3 p" V1 \不過這帖子令人有幻想 ( j6 \; V: M& F. ?& ^. b2 X3 P

4 ]) \& D7 b1 x& d7 Z[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   9 }0 V, I+ |' r1 n7 h# v- _
我直頭記得看過類似這個的 post...   
0 C9 t* L$ _  C# e! l, r  J" k6 P- @& V( x
唔係好新既新更衣室