嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)( _0 |8 E0 V+ P0 d/ t) V5 P! C/ {
' N1 y( C- Y4 U  L: l
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋1 e" l% O1 @/ y/ t

9 _* S/ k& O0 j0 @% u' u) I啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試& k4 a9 n* K6 l$ ~( c5 A& c

0 X* a) x4 f/ \7 J7 y/ B) c當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,/ L4 @, c: ?+ T; I( E. [* |

$ e! `- ?* G4 \* l& q4 q8 @被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
# U5 G! R. |& o8 x, |0 C% O, @- g" h9 `5 G
* v, }3 W. M' F, A2 F+ X$ _含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
; a/ X. f2 c' w0 g; `! s4 d0 ?( U話說小妹近排想試下比人插ge感覺/ T' _* q# ^6 q/ G2 Q
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈! x7 t& u6 h3 Q  C2 c
淨係會流d透明液體出黎9 R; a) I$ }8 D' g, G- m
想問下其他姐姐係咪都係咁架/ _8 E' k4 I4 x; r& c
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
/ Z: }" m2 v5 t7 S$ z( ~3 R
) u+ Z: |8 Y# @, m% e( B+ }
從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   2 w* Y* s. P. Q
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)8 ~* H- j9 z, @8 ^, ]7 U
3 |. E3 R: O4 b8 X
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
5 B, L5 L5 ]) @% S: c& ^) r" x
3 F) ?6 W( z7 b8 `: @啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試9 j" Y' {$ _* f. v% f
! l! h/ M0 d# e) f1 D$ Q$ O' {* l
當 ...
0 y; J6 |/ M5 U8 d
( g" A5 n* W; _9 `5 H很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
4 I' ], n- M( y, Y/ h之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
# L: ]7 e9 y  p8 z; J
- n# `1 ~7 w4 a, F# c% E% J我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
  E$ N) s7 o* L+ {插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
# z! j5 B& e3 F. I2 V: |& \, \0 w8 t6 |: H; F! f6 u$ Q
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   , L4 k8 O0 C' U& a: Q. I
試過喲!會噴出透明液體
" D4 U! K  L+ v
9 h+ U) d* B' `" h, ~我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
# z' |% t  a9 |試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
; O3 M4 O& _- m$ X6 z+ C! q, _
& ]& a7 s, G" |: j, p2 ~我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
* N- p$ s$ N- i& f' o! Q6 \玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 2 A, s1 B+ Z& f# S# q( _' Z9 d8 N
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
& h4 E+ ~' N6 [. B

% D0 P7 F. O. k底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
6 F! I  \5 Z- f1 M; D  V4 ]% _人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   , R, t- d) G# E& C. L8 w
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
6 w( L( l5 b. h0 `; C9 p* f+ S1 n2 I9 j2 n) t
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具/ Q, B( Q: f9 d- C8 r
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
1 @3 B/ ^0 @2 u+ a: o' M& T跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮4 [; z; Y$ t* Z( J! i1 G* T6 k
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
6 q; n" `6 B1 e# l* _9 `2 u9 U
' u+ B8 s, F9 T' @6 w道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
6 e! J1 I" i4 p+ H$ g  f0 z8 Z6 ]& I7 }
4 F- m/ V8 ?5 @' d
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
7 h6 {- m! {( B4 ?6 d& [
3 p0 f( e+ w+ d5 ?
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   9 l( i$ w/ U* f9 W1 E: g
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
# S1 P$ A# A  g$ E) U人地聞到咪好臭?
7 P" K  C. D1 d

* ^- G: b! c& b! A' Z( O) O+ u% ?我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   4 U* v$ u+ a9 m, C3 s( n
我依家都有玩假陽具) h  b% r8 i( F: M
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎9 }$ k2 y3 c2 E& _  s
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
' X- Q! b. A! E, ]: ?插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
% [; D' I  b1 K  y
$ @. ~" w, a! w) ^; ^道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
& W. @4 b( R+ f7 K2 [  V# e- s* g: \  c! _& L! t
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   & E# H" C$ I2 c/ z1 X9 ~1 R
我依家都有玩假陽具
  @" C! u( G' Z開頭同你一樣 得D透明液體流出黎' g9 i; U% P3 i; u  F
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
+ |+ e7 I2 g, `, X+ i) d插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
: {, V: C. `: q' g7 c7 ?" c7 [  o9 R$ g' C* e, e" H% a
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
+ \/ o$ }6 w1 `好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
0 b3 z, A- b0 W: i+ M' H插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左5 @. O& f" W) W3 C% F) F
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
4 r7 g& O1 Y4 R1 U) W) P" I1 g: Y1 N有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)" D' f- w, n) ~1 J
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚8 r  i& s# U1 O& ^, U$ k
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感5 G2 k5 G& A9 v% w
用電陽具玩係好玩但好易壞
# _% V  G- k5 W) [8 h  c  i而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
6 ?* M, K* k- |: H* x5 o而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片! f1 }% k/ [# r. E! V0 l" A6 ?1 d
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
, y1 N, g6 y6 l/ C& R6 @* u/ I相片太過激,唔係好敢放上黎
' h; _9 |3 i$ h6 `& X
' z4 o% z, R7 W3 k1 A[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,: s- Z- G9 @. g6 S& `8 c: G5 W
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
  ]3 x* I1 F) u4 N: G7 J' I! ^1 @5 Q如果口唔想用手指! p" Y9 u, `, K& f9 B# E% d& [$ W
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口' w/ c0 r# Q& z7 O7 H4 X
同樣以上方法
$ M" ^! X& {: Y6 d4 W但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好7 R9 O( O4 _" T+ w0 c% a  B7 S; w
衛生重要,用完清潔
- P) S5 c4 s5 z如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
3 m9 P; r  ~2 B6 @: A有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
# }# {% T8 R# h  y
' o- R  r$ ?1 ?5 p4 S, u

4 B/ g! N, C3 I5 m/ Y