嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震左一個上午,玩到無晒電。。

震左一個上午,玩到無晒電。。

小蝴蝶∼震震震∼
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁開心5 ~1 E+ }: l- x* @" @" S
- c4 l$ Q. d" s  t/ R, b! _' r
我都想震

換電 再繼續

換電、再差電、用手機震~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-25 16:32 發表   
& h2 T2 \; W3 s% \+ I& u" n換電、再差電、用手機震~
4 ?2 a. B- z. H5 {
/ F! {& _3 |' ^+ w4 ^2 ]3 i. L因住漏電爆炸

回復 1# siusiu01 的帖子

我也喜歡震,小洞裡舒服,心靈渤海滿足

下次帶尿袋.有排震

呢個好玩?  H- `  M; R3 x2 ~* ~
放到小洞裡?

想看看小小蝴蝶真身

個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 09:47 發表   4 k5 ]% m+ _) p' q9 p4 ]
個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
* l* e# c  _% |  L- S

; W! [' p! g6 }& i真係唔敢試

引用:
原帖由 benny79 於 2018-4-26 10:54 發表   6 v) b* y# k+ S; `; g7 }

- q$ t  ?  _  t$ B
/ y% E2 B6 v4 i; \真係唔敢試
: W% h# E& o) k+ p- c
- y1 f! z  {0 u: g9 ?: h

( J3 ~, \: |/ f4 q& ?7 e/ s. l插前,用鋅(Zink)布做洞口

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
! U; B4 P( {8 t! u% W$ P1 \. j. y: {' p5 M0 t

4 L8 ?) |# N8 a2 S6 z/ a3 ?2 u* n+ h4 L1 j
插前,用鋅(Zink)布做洞口
* O8 C: t5 ]1 H* m% w1 y9 M2 A, H
唔明) w. g+ t4 V. r$ Y' @
但好似好正  |; [# n: G9 z" |
幾銀边到買?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-4-26 11:26 發表   
: ^, g- }; j; z# s% l
! Q5 X" n5 M2 r; {& a% @, ]4 [1 g唔明4 u' S& U5 ?7 J7 u
但好似好正- x6 ^- ~& y8 m' ~6 H. f
幾銀边到買?
( S4 Q! d7 U% d
# G7 F6 Y1 ]4 [2 g: K蝴蝶就taobao. 鋅布(膠布)就葯房

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
; q  B( Y/ ^8 N' d/ f: K3 _' j: m  Z- ~. q5 h- Y; g' F
, C- l- k5 a1 C7 B

F: c6 D2 M) m* P插前,用鋅(Zink)布做洞口
9 t1 C7 @9 e1 B+ n7 c
) h+ v1 g: A3 z/ D% e
有冇詳細D解釋? 咩插前…洞口…唔明

鋅膠布痴住兩邊蛋皮包腸仔,因人結構而異,包得好下面可以好平,照坐起度如廁,兼有位走棧插入玩具

wow! 真是很正的成人玩具呀!

換電繼續

唔講清楚都唔知你插邊

這個唔敢試