嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(修正)出賣HX空姐同事,上唔到阿姐,只好上返個妹妹仔, 爽~

ccccccccccccc

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解可以食到空姐

方便搞野hahaha

回復 1# simon687 的帖子

吸引呀,有冇多点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-8-3 11:02 發表   
點解可以食到空姐
應該同其他人,大同小異。
享受 一分一秒的 CD

多d相啦!🙄

引用:
原帖由 simon687 於 2018-5-21 21:41 發表   
係呀仲有好多張 但太私人 唔可以公開~

分享下先~  大多數 HX 空姐 佢地著制服係帶個BRA + T back 就著制服 同 黑絲 返工
如果有多幾張就好,可以睇下佢著住套制服比你搞係點
唔介意私下比我睇都得o架~ (講笑)

引用:
原帖由 simon687 於 2018-5-21 20:40 發表   
插到佢好爽    我要念念計點先上到阿姐
其實唔係妹妹仔好過阿姐咩?
(個人感覺咋)

引用:
原帖由 misslady 於 2018-5-21 23:47 發表   

制服下,一定有bra bra 啦。但你又知,是著 t back ?
我估係...比佢插過o既都唔駛除就插得,所以知掛...
純粹估咋~

好吸引

你同D真實的姐姐妹妹砌過?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-26 10:42 發表   
你同D真實的姐姐妹妹砌過?
真實的姊,妹妹,是真空 姐?
享受 一分一秒的 CD

有冇多幅相睇?

有無多啲相吖?

俾多啲露全身照可以嗎?

more more   nice photo

好想有hx制服。。。。

得一張
可唔可以貼多幾張

好正呀! 佢叫咩名