嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

激素治療報告, 盡量詳盡記錄 2/12 更新

回復 79# treesang 的帖子

其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
: Y; N% h# g9 o3 d  W張電腦飛寫23.5
/ d) _6 P+ T" K  r
" ?$ X) {/ b0 K3 U& z小咗雄性激素, 新陳代謝減慢
. E& \4 {. G& l1 Z" U! X* u/ m0 s' V7 }梗係會肥咗1 ^! {6 }  w: k" C1 N% V
我諗好多mtf都唔想6 f# n3 ^' ~  \8 b8 E/ _

7 C0 w' F9 r) `* E[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-27 22:19 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 78# 變裝家務奴 的帖子

我當然知腰臀比先重要( |9 N# s4 j9 _; x9 h* N' L2 B/ Z
但就算我冇左個肚腩* X" s: f5 ~- o; \2 n* o
都有31-32寸腰
- D& u7 G3 {( c( }要有靚腰團比就要40吋巨躉

直接去切左兩個蛋,願望好快實現。

睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我係逐條清哂毛,都係頭髮到耳仔,都係畀人叫小姐,有次成堆小朋友過黎叫我係咪姐姐)
9 Q% W, \8 X. `" k8 ^* p因為我哥經常借我電腦睇咸網,
5 M" i& ^- F6 M! S, C不過講番,食藥唔可以斷,否則問題很多
; Z/ q+ H# @, Z' a- \8 T' G2 z4 f" `8 u9 b" T3 o) L! D3 \
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   - E1 O( l0 L0 _
睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
2 C# c* j' O' [. t. o: e& [% L
基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-27 23:42 發表   + u3 g+ O7 H0 l1 N0 p% d1 Y& ^( d' y

6 G/ v3 a7 h  P3 Y基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停
6 n6 N& g: X) s
我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用
9 L  y0 C7 I: b8 H9 W4 N我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
朝比內 莉香

161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛' H: g% h$ k5 y8 Y- V: U/ Q7 S/ Y
) s# X, M. `" y" w( M1 o
引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-27 22:12 發表   & t: j7 r4 r, c/ T) Y. J  W1 v. w
其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
; J. X; t1 F7 v3 U! G& A% F" [張電腦飛寫23.5
5 c' k2 e/ P1 P+ M0 n5 X. P/ D: `6 p
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢+ T5 t8 X- N, C4 j
梗係會肥咗
- f" B: R4 G$ o% V$ G2 e! }7 }我諗好多mtf都唔想

引用:
原帖由 espial 於 2018-9-28 09:32 發表   
# b" @' ]1 ?  s: {* M! o161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛
3 x- K0 \8 _7 ]7 P3 o
$ m" {. D! L6 a/ a" T. q
  bmi先係重點
1 ~* r) p7 k+ R( M' R
引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 00:33 發表   
+ {2 ~3 G% Y5 N' i# |5 ]4 }6 Q3 z: O* s
我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用
7 N" }4 q3 q8 @我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
, E4 h* t' V* S! J$ z2 z6 V
如果食藥,變性係出於變裝的話,叫佢地返去諗清楚把la

回復 88# treesang 的帖子

我都係為佢好,身型比例真係冇所謂,健康就ok啦。但行得呢條路仲要自我感覺太良好會出事,做左小醜都唔知咋。真係睇到我打冷震
% x7 G2 r4 C! O# j  X% c6 H9 u$ D

變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂) _1 G8 {, k; Z/ X
' F1 }1 J: A3 S/ s5 |  N
朝比內 莉香

回復 86# ahbee9603 的帖子

從來都唔係為左變裝而用藥
' S5 ]5 \& k" v8 j) T) v" E# U只係想整走下身嗰樣異物8 S1 ^% L  t- [5 R! Y4 m
從來冇諗過做尤物或者搵人養* w. A8 v' K. Q$ l; ?
所以根本冇需要放相  b( t& l2 `1 r  E1 r! y
. ?8 K! E/ I) ~/ Y/ i  U
而且我都男仔頭, 又鍾意女人4 C4 r( w# S: L* \
除左想留長啲頭髮之外
/ s* L( r1 r0 u0 W. C  A做完手術繼續男人裝絕對ok
+ ]8 {4 o5 g" L- H4 h# ?; \6 q( p而且條街大把妙齡少女都係牛記笠記/ x( _5 p5 ?& `+ _1 R
咪又係靚女一名- ~' P7 ~. @" o4 P
我就唔會因為我著男人衫覺得自己唔係女人囉
  ^3 t, |% Z9 {  l* X# m/ g$ f# o5 Z3 S' u. f# Z! x% L
再講, 真女人都燕瘦環肥, 有靚有醜7 Z& t, w( _, p- u5 d
使乜同啲無聊人一般見識
, g$ U# ~$ F( m% _6 G$ c2 E8 D
* r1 C- V% h8 u- `! w( o[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-28 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   
( a  I8 B9 {+ I# m$ B- q睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
0 M$ y- _" H2 T  a2 A1 F
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?

不如影幾張分享下

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   5 [7 [6 g. d: O, U5 r0 r. ]# K' q

' C( q# S- q% l; `自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
+ H, Y0 G" I: n" e+ L6 c( E2 w
呢樣野,就睇你點食,幾時食同埋食左幾多la

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:16 發表   6 H0 X( t7 B2 U9 S( @; A" F6 u
變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
. @( [' Y) @8 J遺憾的係真係有人因為女裝而走去變性
  w' Z2 s; d4 N7 o% u至於切左又著番男裝果d

回復 50# flashgood 的帖子

我食緊都有這情況

引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-28 20:46 發表   8 f5 x; F- L( \3 Z5 q* j9 q
從來都唔係為左變裝而用藥
$ v; {* A% V! [# L0 W) C1 `只係想整走下身嗰樣異物/ T% V' L0 z; q* R+ R" H; U
從來冇諗過做尤物或者搵人養" T9 f& a" D1 p: v
所以根本冇需要放相, Q! `: A' l9 {

9 B' D! R2 O- _. M; m而且我都男仔頭, 又鍾意女人
2 o) H5 L" B" o( B9 u除左想留長啲頭髮之外$ [: ^0 U9 J# }7 [" y
做完手術繼續男人裝絕對ok ( L/ x; [) E! F' |6 u0 l
而且條 ...
+ o/ Y3 r( `% z/ ?6 J" ^7 |; @- D
自知道自已係ts之後,好似有一種第六感覺醒,我們背負了作為女人既思想出發,亦知男人如何男性角度看待事物(特別女人和性)
1 W) w) \( X8 d* ^4 ^0 j7 Y人既敏銳度,感性,知性,警覺性高左,同時理性低左,
) l$ s5 w# S0 d  W2 u1 ]  r不過因為知道而不會介意,反正這條路,無論切與不切,用藥那天開始就回不了去
朝比內 莉香

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   
4 ^$ u, ?  b9 Q1 [; x4 l. m
4 h3 ]/ q% c* }3 G+ N自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
; x! ~! h0 ?( i2 V% t; T( M! H: Y8 e如果只講樣,% K2 Z! ], W& |3 p
臉型尖左(因為肌肉紋理開始隨荷爾蒙變化) ,
/ C% g% a; T) W" P皮膚白左(可能體內酸性增加左,敏感度高左,所以整親會痛左,但因為本身沒有女性對痛楚基本抗性,未必增加太多腦內酚抗痛)
! D, |/ k9 ]9 N' q5 ?* g9 j的確氣力少左(肌肉力度難集中)
# E! C7 s) e! H# C* d盤骨會增生(如青春期服)
4 i, u6 M" R/ G' m# O. N' }3 `- T權骨位會增生* b, z( e: f" {) U. F8 [
細佬會縮到得5cm, 左右(但勃起收就唔係啦)
* F- d$ y* L6 ^, M3 ^& W頭髮會增加,容易生長,就算剪到陸軍裝4 M# T! ?% m; R& F$ H4 `
半年後都會長到落肩(最長去到腰)2 f8 A9 q- I4 L7 K) R
以上因人而異
朝比內 莉香

回復 96# atr182 的帖子

我食左成十一個月啦,仍然會有時痛有時痕,有問過其它女生,只係話係正常,但係持續幾耐就未知

回復 99# flashgood 的帖子

乳頭而家超敏感
9 q, h* S& [: |& D掂到少少就已經好覺
# E( i% W) d4 m' ?  P戴胸圍真係有其必要

最近訪問的版塊