嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新嘗試。。。

新嘗試。。。

有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引導佢話想刺激d,再教佢不停咁講d說話,例如只有女人先著絲襪架,你而家著左咁你係男定女?下次著埋高跟鞋比我睇下。。。之後就一發如注。
! y% `1 A' X; A/ T! J* T- t7 f" @$ T$ A
利申:只是鍾意穿女裝而已
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似,好刺激喎。
享受 一分一秒的 CD

刺激架,但射完又會無哂feel

边间机埸?

回復 1# ppp 的帖子

她收多少銭

有剌激的感覺

下次就全副女裝去啦

我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
i love bra

好刺激咁喎

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-6-23 15:05 發表   
, Z7 \' I% G$ P% r边间机埸?
! X8 y1 b  ~, i0 \
其實好多間都試過,上141有好多話spa,其實都係機場

引用:
原帖由 joey221 於 2018-6-23 15:28 發表   
1 H7 C% R0 O9 E6 b: j# w; P; Y/ i8 g她收多少銭
+ u4 A' l8 k/ c3 e8 a
600元60分鐘,包按摩

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-6-23 20:07 發表   * U% i4 S/ [/ a+ `- ?1 ]6 R
下次就全副女裝去啦
1 ~0 i- E7 u  q& e8 t1 p. ^之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度

引用:
原帖由 ilovebra 於 2018-6-24 09:45 發表     F; J* r0 r6 x/ @
我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
: P; a4 I) h3 q8 j9 ~: {' Y/ A2 A5 ?3 K
下次都試下先

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-6-24 17:09 發表   9 Q$ v+ g" Z1 D; M2 F2 G  J
好刺激咁喎
3 y8 F5 n# d- L7 I; Q5 q係呀,但技師就真係要夾到先得,有d係唔明點解你要咁做

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-23 14:27 發表   - _6 R% |" B2 t2 u( t- U
有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引 ...
" |1 ~. j- G: \5 b8 i9 n3 u# @9 Y
請問香港還是大陸機場?
- T- |9 i7 Y* D8 p2 t3 Z0 `同埋141搵?

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-6-25 11:03 發表   
, I& Y4 L: h( K: p) z9 N$ x4 i/ h* [3 w; j! d5 T% @; B1 t
請問香港還是大陸機場?# @- G7 m) P4 Y% j/ f, Z2 K
同埋141搵?
7 o$ @' \/ Y6 Y3 D+ N6 B
兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係

有些想試。但小妹没勇器去spa!

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 12:21 發表   3 L1 ^9 R7 ]0 I- \1 i7 l
, L8 S  X, P) A* s7 J) z0 V" j
兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
2 O8 ]7 n6 _5 l1 |3 ?* d# G3 F
問題點知SPA接受穿女裝?

引用:
原帖由 joeycd123 於 2018-6-30 10:58 發表   + Q. ]. |- K; u# ^& n3 {7 H$ ]
有些想試。但小妹没勇器去spa!
, \0 c- y' l) _5 {其實同去按摩無分別,只係幫埋你飛機而已,佢地都係收錢,你係怕佢地笑你?

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-7-1 00:20 發表   
/ L4 `, e$ r. U& s6 T8 ~5 v- P+ \) }2 t- @3 _7 q
問題點知SPA接受穿女裝?
  H1 D: G0 P' n其實無話接唔接受,技師主要幫客人做服務,佢地反而驚d粗暴嘅客人,你試過喺女生面前cd未?