嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞大便飲小便(嘔心內容慎入)

吞大便飲小便(嘔心內容慎入)

本主題可能令很多人嘔心,但飲番自己的尿相信不少人都聽過
至於吞大便入口,在以玩變態出名的日本早已經有
今次我只講我的經驗.........
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
實不相瞞,飲自己尿的習慣廿幾年前已經有
通常只飲早上剛起床那次的尿,前/後不要只要中段的
據說有保健作用,飲尿其實絕不難,難在心理因素
尿味微甘,不苦..........

吞大便則需無比的勇氣,我只為了爭一口氣而成功
因為同人打賭,事前準備清水一大杯送服,一口吞下剛剛拔出來
肛塞上的糞便,那味道頗苦的...............
結果我成功吞下自己的糞便,贏左2000元

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

真係5係個個接受到TAT

引用:
原帖由 password 於 2018-7-18 22:28 發表   
真係5係個個接受到TAT
所以日本仔好野囉,條女柯屎一柯出來佢即吞入口

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-7-19 09:37 發表   

所以日本仔好野囉,條女柯屎一柯出來佢即吞入口
哩個叫做糞便料理,好多年前已經有,要熟人介紹,再係半年前預約
先有得食,盛惠500萬Yen。流程係首先俾個客係一班女仔度揀一個,
之後再同個女仔簽約,再揀埋要咩味(例如哈蜜瓜、蕃茄等等)之後個
女仔就會係頭兩個月裡面淨係食青菜,兩個月後就開始食合約上面寫
既味道,例如蕃茄味,佢會一日三餐都淨係食蕃茄,其他咩都唔食。
半年之後就會係一間好高級既房裡面擺一張大圓檯,檯中間擺一張凳
,凳中間有個窿,凳下面有隻碟,個女仔就坐上張凳度,而客人就坐
係檯隔離。個女仔會即時張啲屎痾出黎,而啲客人就會即刻品嚐果篤屎。
佢地係用湯匙慢慢食,而唔係一啖吞落肚架。

引用:
原帖由 Terry220022 於 2018-7-20 00:02 發表   

哩個叫做糞便料理,好多年前已經有,要熟人介紹,再係半年前預約
先有得食,盛惠500萬Yen。流程係首先俾個客係一班女仔度揀一個,
之後再同個女仔簽約,再揀埋要咩味(例如哈蜜瓜、蕃茄等等)之後個
女仔就會係 ...
500萬日元
即係34萬8千 港元

不過要對方兩個月只食青菜、四個月只食指定食物
對方都付出不少
值唔值真係唔敢講

香港其實都有
不過就當然冇得揀味道
亦冇得限對方食咩

我所知係可能早一日訂
就O個一日食得清D咁lor

引用:
原帖由 Terry220022 於 2018-7-20 00:02 發表   

女仔就會係 ...
我睇過4級片吾係咁,真係即柯即吞............

回復 9# maria-ng 的帖子

你講果個係4仔,純粹拍出黎滿足睇片者既重口味,
我講果個係現實版真係有得預約
https://ts666co.pixnet.net/blog/post/132590708-日本最貴的菜竟是吃屎!以少女排泄物做美食

其實你講果個有D似金粒餐,不過都係要好早之前預約,唔係即痾即吞架
講到哩度已經想作嘔,我都係唔講喇.......

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-7-20 03:31 發表   

我睇過4級片吾係咁,真係即柯即吞............
現實又好難同四仔比較

呢D 高級玩意,真係要個女仔好有付出
半年食物受極大限制

香港O個D 簡單好多
早一日出聲預訂時間
到時佢坐你上面
即柯即食

日本四仔,出名乜都玩
除左大便
仲有嘔吐物
都係扣喉即嘔即食

我食大便只食自己的,別人的一定不會

唔驚食病人?

引用:
原帖由 treesang 於 2018-7-23 21:17 發表   
唔驚食病人?
自己的屎怕乜?(別人的就米搞我)

十幾分鐘前拔出肛塞放大便,看到沾在肛塞魚眼鈕的糞便形態優美
一時衝動下又把它吞下,經上次成功吞大便,今次吞大便毫無難度
我其實想貼出吞下自己糞便的過程,但恐怕因不雅內容又被掩蓋
所以只講就算...........

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-7-18 17:41 發表   
本主題可能令很多人嘔心,但飲番自己的尿相信不少人都聽過
至於吞大便入口,在以玩變態出名的日本早已經有
今次我只講我的經驗.........
我吃自己分秘就常有

引用:
原帖由 joey221 於 2018-8-18 17:56 發表   

我吃自己分秘就常有
我次次都吞自己的分泌物

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-7-25 08:11 發表   
十幾分鐘前拔出肛塞放大便,看到沾在肛塞魚眼鈕的糞便形態優美
一時衝動下又把它吞下,經上次成功吞大便,今次吞大便毫無難度
我其實想貼出吞下自己糞便的過程,但恐怕因不雅內容又被掩蓋
所以只講就算...........
好勇敢啊…我不敢試…

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-4 20:36 發表   

好勇敢啊…我不敢試…
吃大便最難是克服心理關口