嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH
/ K( h3 l* b8 F6 T& k5 {這件婚紗比我想像中厚,實淨同重, U0 S& H5 x; x
面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽

( x8 \/ x1 _/ w* j, c. G4 g2 y我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…
' \' j/ z7 H- p9 t# _  X8 f  K8 {玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟( q+ D) U/ B- D5 G0 Z+ y
- L  G+ ]$ N! O$ V. x) N) q

2 A/ Q0 B9 w( Y9 V" q' b
# B8 O4 }8 |9 @* X[ 本帖最後由 aaasss201204 於 2018-8-2 00:39 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美# s, j1 \4 L, ]6 u; ]
同意樓主所說婚紗很大件,9 Z" z$ }4 J$ i
不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。8 k  g' s# a1 ~+ v- C/ v- W$ t' y; @; a8 ^. g
& ^4 [; G* b& T
有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
$ D4 r$ o- k0 y& F5 ?2 `  _% n: E可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感$ G# W* d1 D; Z7 ^
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表   3 Y- G  ^- z) g  s
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感
$ p3 E7 S& X1 M8 E* {(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
: a5 y* i7 j* v" ~7 ~9 F$ E$ W. D- p6 H. O" r% I3 `  n; y8 K) Z
二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   
3 l6 H6 g; t. q- u# {+ h好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
) s2 V% R: W; ^+ }
2 }; L$ z. W) H2 @9 }
對的。  @: n! x* n1 x1 A+ I7 F$ C+ N* y
所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   
" H: g3 \% Q7 b) A. h/ y婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
- ]  {, X1 r; M
! J9 p1 n  q  `; j2 q/ X
有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表     L' w8 r& C) k7 Q$ x" L
wow! 這件婚紗款式不錯很美
! N" q: m: Z+ H; F# R3 O同意樓主所說婚紗很大件,
2 d4 r( v/ ]: h不容易收藏
4 G3 k) G7 j0 y5 d& _* Q" N2 {- J: Z) I. O
我諗真係唔係買幾錢的問題8 Z' ^0 P+ ^' i  }; V1 [
有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   ( K: X5 c* `: o8 F. T

+ n7 ?. F  s$ q* C. z' p4 W' Z/ G7 Z+ J9 I
我諗真係唔係買幾錢的問題; J# U0 U! k0 E3 R, k/ d
有錢買都冇地方放
! h; P: a+ G( u7 P( ~/ s) W0 g9 V* z' d
* N2 Y7 \; Y+ }  G- B& A
呢個先係最最最頭痛的問題.
/ [' W0 l* A% R- L* k! s某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。