嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH! g6 l1 w7 `/ t
這件婚紗比我想像中厚,實淨同重3 Q8 S# Y& Y, S% Y
面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽
. r2 w. D- J6 F$ Y  @2 V: r/ O
我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…% E- v3 _9 Y2 H" @( @
玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟2 \9 u3 a( T7 p0 M2 c0 x8 h7 V2 K

5 e& k# W9 v' Y: C
& Z' Y% N/ ?9 w3 Q6 f$ z3 j$ h5 a, k! _. m
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美, u& |( C  N: p; @4 s0 ~
同意樓主所說婚紗很大件,
" k. @6 q) n) [( y7 V不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。
, \% ^' ^1 O' |8 o3 b1 P$ Y& f7 @5 i
有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
. ?9 W" a" U/ w可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感+ b/ M" i) [+ L, U
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表   " C* }8 n0 X3 }7 x) H, n9 a
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感
, M2 {6 ~  B  ](新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
4 H+ k9 K1 j" `$ R: k
2 f. u. j& ?# L( I5 Y; y
二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   1 {$ v9 K8 J  [3 [1 R' Q
好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
3 ?; o8 y* l' X5 T& }1 {: w- I% s8 p0 ^
對的。, x% n, O+ V* |9 R- m2 D
所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   " D) z8 o' B. y1 O+ A
婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
3 }  i0 N/ G1 _0 Q( p6 N/ x
' D6 S7 |+ k& G( \. Y, V
有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表   # T- |. B3 z$ m: j
wow! 這件婚紗款式不錯很美- K; Z# e! |# }1 r) n3 X7 H: f. Y1 E
同意樓主所說婚紗很大件," J  J" z. m# f% S7 K) \% W; G9 o
不容易收藏
, [3 g" N# M& d7 h2 u

, d9 P+ L$ n7 E) f& l我諗真係唔係買幾錢的問題9 p: q3 w+ R6 F6 }* `
有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   " z7 K0 W( }& b, f: Q; J
9 d7 k, n: x9 \3 D; p4 q

+ Z1 B  G3 W/ M9 h( V/ n$ @9 }, M0 \我諗真係唔係買幾錢的問題
3 r# m# [( f: n/ Q4 z: n0 l有錢買都冇地方放
. B8 N6 P) h( }6 E" T$ D% @

" i; G  w8 i( O# ^7 t* q2 B8 I. H9 ^" \) j) ]
呢個先係最最最頭痛的問題.
5 u" b! L  i. o3 H+ u2 \! ]某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。