嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
! k- H+ p! \, D- _$ l2 ~點同家姐交待呢?

A" H, L! g/ ^6 ]7 B* ?

/ K  I& X0 |9 B7 i5 T6 V: O* d

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
; V# [+ X5 Q6 }' N
& l, i2 a/ h& ~" h4 o[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   8 x# v, W) m  Y/ X
成條都係啦% l3 e% \% e% r
點同家姐交待呢?
) O) F6 T! b" e/ ^1 m. l1820721 \( k; D' M6 d! q6 b
7 t% ~1 p9 B; A, F! O2 P  f: T
, u& Z# n8 e8 ?# ?4 j
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   - T9 s* f% u, J9 j1 X6 I
成條都係啦, ]$ Q% E2 f) w9 q3 \9 D' C7 X
點同家姐交待呢?
# }8 _, g% ]$ z' J- N% D, F1 o182072" k4 F, ?# S9 w* U7 d$ x) f
6 i. O' q" T! q% }3 Z0 g
3 V5 x( S* W6 b8 {5 E6 Y9 B伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
: ~  Q: ]" @! q好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
. x) J; o+ r3 W6 ^5 M
9 c' ~( u/ X/ k, Y) M  f
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   ; g: V6 _) g& P' F7 k" b. K
成條都係啦! M6 d. @. b* g: S) {: W
點同家姐交待呢?) |; d* d8 r3 I8 B
182072/ b+ T) ~+ @/ X% j
0 p) e& a( R$ w1 o" p2 l' p9 ^8 Z6 x( x- h, B: B% ]
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   ! k1 K, ?* h% t
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
0 o! q5 b- A5 J/ V4 i6 x- N
1 }5 T  K2 Q, _. C不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似