嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同學阿儀性感內衣

同學阿儀性感內衣

有少少故事分享下。講明呢個係早幾年珍藏。舊同學工作一段時間後留學進修,期間因屋企電腦問題,媽媽要用亦唔識整因此搵我幫手。% z/ a# x8 A. y
上去佢屋企幾次檢查及跟進,伯母都熱情留我晚飯。 因電腦本身在阿儀房,所以幾次都係長時獨留房中。 煮飯時幾乎我可慢慢檢查阿儀衣櫃,可能因長期唔係屋企,只留部份少用內衣,發現留低大多數係性感內衣。; q! d# F2 \* E/ S9 D& m. o1 V

0 p; @. C: r$ ^: u+ a[ 本帖最後由 natata 於 2018-9-23 23:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有吾少 t back 喎,
4 g5 M( b9 U3 i7 b% k0 P7 z9 `4 Z: U4 E1 _
著比邊個欣賞呢 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 natata 於 2018-9-23 23:54 發表   
  q1 u4 W. q6 l. |- V* H 有少少故事分享下。講明呢個係早幾年珍藏。舊同學工作一段時間後留學進修,期間因屋企電腦問題,媽媽要用亦唔識整因此搵我幫手。- P1 g- M; R  Y/ G! a
上去佢屋企幾次檢查及跟進,伯母都熱情留我晚飯。 因電腦本身在阿儀房,所以幾次都 ...
- w3 F; p9 t. V  p7 Q# P! v

; G2 b* g# t/ O. W4 A) P, X$ ]好靚內褲

有冇穿上身?

拎左咁多紀念品?

Very sexy!!!

wow! 真是很性感的內內因大多數是T-BACK呀!

1件70C, 1件75B, 咁其實對波係咩size 呢?

底底好靚啊!

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-9-24 09:47 發表   2 `+ ~- A% l( S+ ~+ y
拎左咁多紀念品?
9 d! v$ e+ W& a, V$ y唔喺屋企咁耐, 到時搵唔到有大把理由

引用:
原帖由 edmondw 於 2018-9-24 17:14 發表   # G7 O$ b+ M$ G+ o: \, w2 H* X
1件70C, 1件75B, 咁其實對波係咩size 呢?
+ \) u4 @+ H$ X) Z
我睇頂盡B,唔同牌子唔同cutting都可以差一個cup

有無

有冇私有化先?

Very sexy!
' |$ a1 Q6 F, u0 @4 r, ZWanna to try!

引用:
原帖由 natata 於 2018-9-24 18:12 發表   - N. y7 t; r0 n

1 [" Q% t- P- J7 O, [8 D' n8 O我睇頂盡B,唔同牌子唔同cutting都可以差一個cup
7 P6 E. Y, M4 v1 i! R

) \4 x5 [* M- C* s  |1 I6 ?, t+ l有冇手,度過 ?
享受 一分一秒的 CD

唔知佢媽媽點睇個女有咁性感T BACK

Very very sexy under

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2018-9-25 01:13 發表   
0 F. Z9 ~% j* z唔知佢媽媽點睇個女有咁性感T BACK
" T) ~6 d' a! \8 s) k, F
3 o- l6 k! A& J# s9 P5 M) U; K
個女都咁大,著物,點會理。
享受 一分一秒的 CD

女女都好靚啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

beautiful and many T-back....