嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿貼身牛仔褲問題?

穿貼身牛仔褲問題?

PAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?' J% E2 O% H& O

" n' y  Z* d  {5 L' W( C$ }6 _5 Y$ H4 d. l. I
9 ]" N" L8 q6 H. j

/ o. u1 E) F9 U+ |+ G5 g4 v1 m0 J2 l5 g& ]9 [0 ?7 g
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
to me that's sexy-ness~~

回復 2# sasalady 的帖子

妳會露邊邊出街嗎?1 y0 z! k6 G/ `# t6 j* O
因我上裝是男生,下裝全女生,所以會俾人看出男穿女內!!7 A" ?* }  t- p5 g4 e
# G, e' l' K$ z7 g! R

我都係上裝是男生,下身裡外都著女裝! # L7 I# b3 D4 n1 n( X' b
平日著女裝貼身牛仔褲, 我又無依透邊依個情況
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

回復 1# delanlee 的帖子

我會著無痕噢
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 delanlee 於 2018-10-15 17:19 發表   
& v  A% S7 _; {: fPAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?- U& w# ~. j- \4 c8 d% S2 r/ Q6 V

! p( I+ i( H# @
7 ^8 }3 f$ }& ?: q) |
8 {4 I( G8 d" Y, ihttps://farm2.staticflickr.com/1959/4442 ...
! ^( [) I0 v& e' V2 B* l* N
  R* f2 n# d0 F, ~2 g$ _2 P
有冇試過俾人街上面唔識既人話你做咩著女人底褲?
' r4 U3 e' s; w( T; g冇就唔駛理照著,有就話關你撚事, d" y: ]' d7 P
當然仲有其他解決方法既
! T* X* X) s3 f( ?" O
6 Z5 ?) m  c* Z; F7 _

回復 4# yoyochan 的帖子

如果內褲是全包的,會整條內褲的形狀全透的,在街上妳留意女士的 pad pad ,好多時穿全包內褲時整條內褲形狀全透出,看見非常性感,但換轉自己就怕给人發現!

所以穿丁字裤就没这个问题了

唔理佢照穿出街

回復 9# kkmonster 的帖子

究勇
4 V  c4 j2 R* X- [# C7 U4 J我都很想,直到現在都不敢這樣穿,除街上可能給人看穿,最大問題係屋企樓下 D 實蕉,當你推樓下大門出去時,她正好看住你後面。  d$ g' X6 U8 L( h. ?" c9 {
6 q% m8 {7 Z# e  p

直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都
: c0 ]5 ?7 n" `. m唔會聯想到你穿女裝

回復 11# kdkid 的帖子

我試過穿女裝緊身牛仔褲返工,內穿男裝內褲,誰不知道給同事見到牛仔褲這麼貼身,引起他們懷疑,我只好說是男裝貼身牛仔褲!以後不敢穿貼身牛仔褲番公司了,穿回男裝款了。. `5 \8 }+ j5 f* \

' u4 \! ?- F( p4 C+ |[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-17 23:35 編輯 ]

我都成日着女裝貼身牛仔褲出街㗎啦
: R% ^) M" `6 h6 H冇乜人知喎

T back. ok
* p+ K% o8 U2 f其實冇人睇你個pat, 放心啦。

正常冇人理

正常真係唔會有人發現8 E# ^, |) B  G
最簡單
: z2 ^% ]1 O8 f- D% c3 j6 {; o; Et back 啦

E 個穿左 T-Back 和 100D 絲襪,冇左邊邊,褲浪拉到緊貼,辦女女 PAD PAD !, V& W+ P* p; Y2 ~
, X# ^; D6 z5 F0 l: o2 ^

2 m+ \! T2 Z$ l[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-24 18:43 編輯 ]

女裝牛仔褲都會被人發現啦

一樣會,心理上露底底邊好似怕一些,由其在地鐵搭扶手電梯向上時,跟後面果位先生小姐會睇住你個 PAD PAD 位,女裝牛仔褲有長外衣遮住腰至 3/4 個 PAD PAD 無咁覺眼。

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-10-17 22:09 發表   2 P8 R9 d1 J! M' K1 L
直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都
5 m7 ]* }' ~3 f% `" g! |2 E唔會聯想到你穿女裝
+ G- M- p' N3 \8 v/ ]agree
5 P1 ]4 W" }" i* j7 x4 S) Oso i just wear it