嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇相可以睇下

夏季.上智.東華.保良局.地利亞.聖安當.寧波二.福建
! Q* a8 `; o$ f% t/ \0 J0 W冬季.上智.地利亞

回復 2# mapletree 的帖子

我唔識放相上嚟🙈

哇,好多啊,小晴都想買多D,可惜有D貴9 y( L: X2 N6 h/ d1 V9 _
小晴只係得5條炸
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   $ H; m: {9 `" X( D0 g# |
我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
3 i: I: x: ?2 a4 V
要好多地方收藏喎…

20-30條左右..全都全新買番來

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-29 20:08 發表   
$ W( x! \$ c! z1 |3 ?. J/ y- a) G* O, Y- H
要好多地方收藏喎…
" V1 v& C4 t. R" V! D8 s. Z好在自己有個房(^_^*)

引用:
原帖由 xxx123 於 2018-10-29 20:58 發表   ( ~7 V1 |. d% U0 \! i
20-30條左右..全都全新買番來
% }. I/ y+ }/ N' o0 T0 u全新好似冇真正校園味喎😅

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2018-10-29 20:05 發表   % Z" C6 B9 I4 b' u3 G
哇,好多啊,小晴都想買多D,可惜有D貴( }; G  u4 G. `$ d7 r
小晴只係得5條炸
8 G" p, X' @8 y$ D: G
咁要加油啦💪

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-10-29 18:42 發表     X5 J6 ?! \$ R4 M, U
夏季.上智.東華.保良局.地利亞.聖安當.寧波二.福建
: L5 X& N# y  C9 e冬季.上智.地利亞
: i6 b% R5 q" T  G& M5 R7 \
除左寧波二 我其他都有呀

引用:
原帖由 mapletree 於 2018-10-29 18:33 發表   3 G; F8 [. i- s8 e/ A* F
有冇相可以睇下
5 Y$ R% W0 r& X' R
佢話我啲相太大⋯⋯放唔到上嚟

100條校裙 怎樣先收藏好

回復 1# mimiwong 的帖子

係,女生著過既係真係舒服過買既好多好多倍

我都有20-30條,有自己係校服鋪買,有收女生的。 收女生的因為多數不合size, 所有唯有自己買

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 22:02 發表   6 _4 X% K5 ^$ z2 p- @. r: Z; |
4 D7 K2 K: V! Y6 a
全新好似冇真正校園味喎😅
! h# H) z% e* }# W1 L+ w2 D5 [: z' u) q. ]4 F4 L# X6 M
因為都是比女友穿的

我得兩套咋1 ^  [8 n) v$ e8 N; M% d' J
Btw 大家係邊到收二手校服?

越黎越多家長要學生証明先肯賣: r3 R# R( K) S& q% ~3 |

% `, U, e6 |7 i- c8 H全新及二手加埋應有半百

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   
4 Y7 Q; w! D9 Y+ U1 j4 s越黎越多家長要學生証明先肯賣
. b  i; g* t3 Z/ Q' M$ N# S" h4 Z0 d8 N( C5 J
全新及二手加埋應有半百
0 Z4 t, C! C" }* `! J/ U; I* b  U
都好勁喎👍

9條...全部2nd hand
' t- w3 E0 u' A7 a' q9 Q4 h3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎