嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

2手唔會有漬咩

得4套咋,偷偷收櫃頂

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   
5 L9 V9 A# h* c6 v越黎越多家長要學生証明先肯賣
0 q) T7 x+ ?% X6 N; N. @' w
" l2 k0 H; G' U1 f4 u全新及二手加埋應有半百
3 R0 r/ P# I3 D1 K" z
其實唔使好多位、半邊櫃都仲有位用( ͡° ͜ʖ ͡°)

引用:
原帖由 Joesphine 於 2018-11-3 00:19 發表   
1 y7 C! M% q) g" V2手唔會有漬咩
5 F* h2 P; F+ ^8 h2 D+ L
有少少啦、不過呢啲先真係校園味(^_-)

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-3 00:15 發表   / M; m9 U0 R  p6 ~# V4 b( g$ @
9條...全部2nd hand1 c0 u9 n: L" I0 q9 u. W
3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎
9 [$ @. N- q1 P- @
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-11-3 22:52 發表   
- z( R. e( K0 m+ H! C# w' Y' x2 K2 W! ~! q0 p" R9 S
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)
  l6 Y2 T) U4 u
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...2 |6 H: ~! l4 o! R& {* y5 x
著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   & r* W; h4 b" ~

+ r- _* I) V# Q; l( n+ zHaha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...
) H. N& N4 g: |" I著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
( q" R1 p- @9 A咁又正係好正喎 聽見到想搵條校服嚟
, O2 L. }6 M$ z4 _/ [6 E
. J) v+ w: Q! m9 E[ 本帖最後由 mimiwong 於 2018-11-5 22:06 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   . t+ U/ ^) M* t
我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
& O- ~# z3 O: m. i9 p6 h/ e

7 N2 a" I" k# E# x4 _以前有掉了,因穿著不好看

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-5 22:06 發表   
; h: q! M- l3 t% z/ @4 C. c0 \2 U: e
3 i& Z# W- |8 E' t; Y5 a
以前有掉了,因穿著不好看
7 Y! r: p, y& {2 n  `/ w: Y我著上都唔好睇不過好舒服

得5套夏季,無位擺,唔敢買太多

一百條咁多。8 ~; Z9 ?6 h( m  b
仲未有第一條

引用:
原帖由 hf-1141 於 2019-2-27 03:11 發表   ) u# M; P. v' V2 u* Z4 _
一百條咁多。( c( ]9 y, m) n- j: P7 m* i
仲未有第一條
) N8 \0 Z* S& C6 Q' }咁要加油啦、二手校服係超正架

我都過左百條,多到要買個櫃儲起佢
Whatsapp: 67676070 方便交流

好多- ^/ v1 ?" t* A3 v
有啲已經唔記得放咗係邊
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   5 C8 k2 n6 h% Y; k" j
9 U' l5 w( Y& V8 F+ S! m5 z
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...
7 K& \; X) x, ]. ^: Z7 c9 F著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
- v$ w5 O3 M. i/ ?! G" m( S, Y咁係邊間學校的校服呀?