嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

2手唔會有漬咩

得4套咋,偷偷收櫃頂

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   ; @" ?6 h9 }8 U* b, i$ O/ b! h5 {0 \, z
越黎越多家長要學生証明先肯賣! F* o5 m$ G- q& {) R

/ W! y. O6 }& B8 ^) l  n6 o7 `! Z全新及二手加埋應有半百
  n% U7 P8 Y( a, C. L其實唔使好多位、半邊櫃都仲有位用( ͡° ͜ʖ ͡°)

引用:
原帖由 Joesphine 於 2018-11-3 00:19 發表   
; O7 X9 W  A, x! w# g2手唔會有漬咩
- \: c7 |% s- l2 K9 v有少少啦、不過呢啲先真係校園味(^_-)

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-3 00:15 發表   
7 J/ u. D" i. J; [! e6 Q9條...全部2nd hand" a8 T( k. C- ~! q! T/ T% P
3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎
; I! l( c9 j7 u0 b) {
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-11-3 22:52 發表   & ]. b8 h) E) }+ V  v
5 A$ y, o" }) v2 @
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)
. E$ H/ s7 i# Q( J1 J
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...' E% e1 C, H; {1 j6 \8 x
著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   3 ^& U/ n$ o0 [" i& Z% l
& \) W/ Z+ A- q8 \
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...7 ^' @& c* r9 ^; l% e: O) D
著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
6 v& |1 s& g$ f: G& V# o+ h) f
咁又正係好正喎 聽見到想搵條校服嚟2 _- S4 D  b: S6 b

$ @4 q, J8 w1 x( V4 M: J# f[ 本帖最後由 mimiwong 於 2018-11-5 22:06 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   ( j+ h4 A6 W; W
我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
  E2 ^$ W6 _9 Z# i) S4 ?# o9 P+ S/ c, {" e- j, y5 Z" C
以前有掉了,因穿著不好看

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-5 22:06 發表   
' T/ K* ?. p5 P4 l
0 b6 z" f; s' q& u
! M( u( I) w  \- h. j6 z. l以前有掉了,因穿著不好看
2 |' u, r7 v- X2 B我著上都唔好睇不過好舒服

得5套夏季,無位擺,唔敢買太多

一百條咁多。! a7 w* y; R7 `, D4 c( i
仲未有第一條

引用:
原帖由 hf-1141 於 2019-2-27 03:11 發表   # K7 x: n! q" N  d5 B3 t
一百條咁多。' F6 g) I4 E: N! X" I" }6 j
仲未有第一條
* E% P/ j: @' [$ R; t+ @4 B9 J咁要加油啦、二手校服係超正架

我都過左百條,多到要買個櫃儲起佢
Whatsapp: 67676070 方便交流

好多
+ H+ |- q1 V/ _5 g4 ^0 q有啲已經唔記得放咗係邊
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   
3 M1 ?) R1 x: }4 d/ z/ Z
. A* g2 j9 H3 w6 G: ZHaha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...
7 H& L( \& ]( U! @  v0 @, }著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
! N% X+ Z6 F8 d咁係邊間學校的校服呀?