嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
! \  p% I9 y$ l0 L- ~有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   + ~( U' k- o6 \. Q' W4 a
開到幾點?星期六日都開?
: O" _2 I7 J1 G5 Y- G有冇婆仔鞋買?
! O5 a/ m& i9 ^7 v9 F

. X( n! h* M* Q0 F6 @  y: R; f六日就唔知
# ?+ M% j7 i# h6 V  x  d1 D鞋就無喇 但有襪 底衫
6 ~+ L4 B7 M  j6 A9 d, I要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?5 W" V, J* t: p9 o: x) ?+ Q

" F2 |) H4 F, o9 v% g+ o
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
$ F* k0 W3 U7 e  A/ ^) t8 W3 L7 ~
5 c+ y4 X  I5 ]% i
六日就唔知8 H, G& J" s; Y* T
鞋就無喇 但有襪 底衫6 ]9 d0 X% I( F  O0 M: W
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   5 G+ G1 j" K0 O% P
衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
; Q: x. j9 i+ p# Z0 O
6 O( F- K: {9 N% b4 V6 k: F' }) D
" u  f/ g4 n2 s% h! o  W
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去. f) d2 Y, x" G( Z& ~
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
: B# @1 p  `5 x6 Y; x, [; K1 r) D/ [9 U" p
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
2 y( s/ V" j* g2 u5 C7 p中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
( r: y' @& _7 e0 ^8 A* a! J: \
; q" v" E4 `6 {' z$ {" C5 K: \7 u* M: G睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
/ U6 X, ~0 \" k; u反而係去左呢間
# m( K$ d  R* d1 ]* Z- F% P0 b7 ^# j4 J$ p& Q

; i! a) l9 t% `[ 本帖最後由 cd_kana 於 2019-1-5 00:47 編輯 ]

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
# [/ [/ B6 \  E+ [, |男性入去買校服冇難度?
, `# f  p* u" q) f$ t  P# y: w昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   
2 }, C8 B; R: A* S: O  j2 J1 X. d6 y有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
) Q7 [& v" x, P+ `' S好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工
$ @/ t8 l" m% L  @$ ^) ~! b  n9 h  T! V

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻! G2 [4 Q  S( O! _# ?+ R
佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻9 }/ I4 f7 O. w6 D1 M, L
佛系開工,賣一件小一件
7 y! b1 C6 l$ R: l& i6 v1 F6 t3 N3 }0 a' A
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
- a# V& I& k0 E; W5 [9 F  O/ y( m+ g# e9 R