嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家最初接觸絲襪時,是不是都會試過這個牌子?

我第一次穿的絲襪是華貴的膚色透絲 很好穿

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2018-12-4 18:47 發表   % I" |- Q0 r& {/ T$ Z
大家最初接觸絲襪時,是不是都會試過這個牌子?: r3 E0 ?2 v# T: g* |! Q/ V* z$ r- ^
我覺得這平價絲襪,感覺可以接受,也舒服的。
未試過

小時候著過,之後就著 FitLady。嗰個年代的絲襪是焗身同鞋身的⋯
+ c5 c7 o% \. K+ W6 B
/ O  k1 X  Z9 _; o/ z[ 本帖最後由 ivy_c 於 2019-1-18 22:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 ivy_c 於 2019-1-18 22:09 發表   
+ _& Q# b2 b4 y3 Q, J8 M5 T+ _小時候著過,之後就著 FitLady。嗰個年代的絲襪是焗身同鞋身的⋯
8 q5 o, q+ V+ e4 `% X/ C

5 a. u9 V3 n6 k8 Dcc 達人。
享受 一分一秒的 CD

當年的「破無素足」更是沙紙級數。
著絲襪、高跟返工…

這款我未買過。+ r9 i5 L. E* j* I$ R4 n' K
第一次給了華貴

回復 23# ivy_c 的帖子

謝謝分享,很懷舊啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 4# babyabby 的帖子

請問你profile picture係咩牌子同咩款?

回復 20# anthonylam704 的帖子

好!喜欢! 好!喜欢!好!喜欢!

我記得細個唔敢買 開咗人地個包裝偷入面對絲襪
1 h% h: D; L3 B, B* c) G# C! L: Y, T) z1 v7 F/ w: @1 ?) |
童年回憶
無乜特別,只係一個愛著絲襪的飛機人
每個月香港美國兩邊飛

Wechat/line: eddieywong

回復 13# Yoshihk 的帖子

可以說說穿woldford感覺嗎?邊條line? 因我都覺得wolford individual 最正

回復 30# asian4adam 的帖子

謝謝分享童年回憶。

一開始是接觸到蒂巴蕾,然後就再也戒不掉絲襪了~~~
2 u% ^8 x" M2 k( u
7 m% R; d+ v7 P1 `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

巳有四五十年的牌子,以往多好地方也買到,我小時候見到,但我拿同住的小姨姨 Egg 絲襪褲著係高級牌子!

回復 31# pken1226 的帖子

好難說,其實每一款都可以有唔同感覺,基本上貼服,唔下滑等等.
5 Q2 y' d2 |# s: D4 d4 k如你所說的Individual,都有唔同分支,一般Indidivual,又有Individual Leg Support, 又有Individual Complete Support.
# i" _7 F% e$ V4 |我都有幾個款都鐘意好似Individual, Sheer, Pure Energy.太多太多了,有時都選擇困難

引用:
原帖由 silly1234 於 4/12/2018 11:10 PM 發表   ) d( a3 [, Y$ J# v3 D
紗布一樣O既觸感,廁紙一樣O既韌度
, K$ {  I0 S: \
呢個形容夠貼切,呢款絲襪只係可以用平黎做賣點 …

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2019-5-18 21:08 發表   ! |3 j, B9 G; U7 x# k) P0 q

3 }' C$ ?, m( ]" _' Y" n. h呢個形容夠貼切,呢款絲襪只係可以用平黎做賣點 …
: h/ w, E+ Q% a5 ^
2 Y; S1 o7 N3 j3 G% I

% w5 E* H: E$ O( D& M5 }這個年代,應該買不到這種絲襪吧。

引用:
原帖由 Nasta13 於 2019-5-16 23:33 發表   
1 X" D) i0 y4 A, K  X4 M5 A& o7 @一開始是接觸到蒂巴蕾,然後就再也戒不掉絲襪了~~~
4 g* A: K% d2 v, H
+ l/ D; l. r3 Q1 g208532
, O$ B7 W5 F8 a; S' r" }# J5 w; \
6 W5 I* U  }1 o" z- H7 c9 V
未見過這牌子,謝謝分享!