嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺
% P7 s$ f# O- b$ v  p' O$ b好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
( g% o# _8 B" `5 }" c' `- S著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,3 M/ U4 K+ q  r1 ?( _! a
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。# I) j/ a) \$ G1 r6 Y& u, l" w4 C4 K/ Z
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢$ Y7 O4 o( m- B
" c: y2 J' v% t' q2 K$ ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   1 ]" F% `; e0 V% D  a( O
近來每晚都著校來睡覺
! v& A3 o$ D! R8 C" }& E好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
" K# ^4 f& ^1 d4 B" z9 ^著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
) _. i' L' ]( C  M其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。5 D" U0 u, l$ v# @6 s9 m
昨晚發夢竟然 ...
9 x1 d, m1 n+ _
; V' W0 b7 y% c+ _# L# ^; [) a
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
. f. ?! v$ v4 q6 ~- f打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
8 v, |) p" _; ~* I1 D有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
" p% d/ l7 a) Y1 d$ Q) {/ S3 [我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
' ~9 U% m! A9 u, Y
9 E9 H* _& i+ V9 U" Y- p7 C& c( D0 d% [2 \$ ?
著,邊間多?
& U9 D3 G+ K* F我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
  V" Z. R) I2 t+ {2 z+ S現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)2 E! r' ~/ t% F) r6 ^
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
9 b0 Y7 t' j8 i0 F0 }: X* P3 F有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)7 Y3 S# ~8 Z% w6 X
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
- h1 j( t* a; I( w已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
5 W* y6 V1 w- S1 X, [" G現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
0 o+ _: u- G: \9 X% ]! F4 \$ {5 J質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
" y7 }" O8 n/ }+ X- I) t/ u會唔會輪住著?
- E% i1 m7 g) c9 e6 o$ u& R7 q
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   3 c8 m; t$ _; Y/ X, z2 s; Q
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
/ n8 g- i1 }) F. P( b: Y/ G現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
% w+ ~* N2 ?/ r8 S7 i
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的, i4 ]/ }" X% Z0 M/ R' @# j, R
覺得自己舒服便可
3 G( ?6 H4 c& b2 l睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
0 G! e! U  t$ }. Q4 ~搵到喜愛的
# z9 l7 J& n  x5 G* W* U覺得自己舒服便可
0 t$ C+ [5 \/ P& w. x8 h* S  }睡覺最重要是舒服
" t1 Y- J" e# K9 S* M6 |
無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
8 ?, F9 [( S- e) A- S鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
" _9 F- Y9 O. }" n4 W, r9 r6 q( i$ u# f' x* b* C! v
我比較喜歡著住瞓
/ x# C' b" s7 `  b8 i: `; G) _) A
9 Z! }; V% ~7 i$ a, i* E( C咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   , e& c6 n4 k2 G! e8 N
$ R. s# B9 L. x

! A5 z. T& {- L/ F咁有冇著底裙?
# ?& |/ \9 i  \9 \
沒有,我要體貼一啲