嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-12 12:48 發表   . l/ V$ P, y& Y- X# t- ^: E- t

2 j! a- F8 L9 W1 a* e5 i# `0 P* v3 f& Y' x5 Z( G* V' {( [& O) s
我全年都會著
1 a3 ^( U2 b) V1 {: l' ]
. @0 j: o! c9 L5 ~8 K: Q& P
第一張著了白色襪褲嗎?第二張係睡前還是起床?
0 d! [4 |2 s0 Q" B& S0 p看到邊位好像有少少汗嗎?, f6 R; T. `0 W" _6 q

. h/ p- n. {! r$ c; M  [8 h下面重要地方有皺褶是穿得太多次嗎,+ @& |% s* @+ v
聽說壽命是穿十次呢8 i3 d# s8 ~# r3 V9 d
5 z: l' l9 x. }8 G9 K! G

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
棉質還是絲質呢?穿外面還是入面?4 Z1 `, d5 [- E  [& \( x  o
我很矛盾呢,不喜歡肚子有橡筋勒著,喜歡泳衣質地
" ], m* T5 H7 F但又喜歡小腿被包住,可惜沒有買到長褲形的連身泳。) G# O( n! T2 X$ C, L. n

+ l+ n) _2 T, e' b% k( u$ Z[ 本帖最後由 mizugi2018 於 2019-11-12 16:34 編輯 ]

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 16:25 發表   9 z1 s) M, E2 R% x
1 r+ L! d. J# v4 A/ ~

1 J* g6 \" W$ `$ y( l- v! T第一張著了白色襪褲嗎?第二張係睡前還是起床?/ j! T/ B! v: W: A& A% _$ M
看到邊位好像有少少汗嗎?
# Q, \: o! Z# I: O
6 r# j1 i; N/ ?0 w# }: x要先用爽身粉然後再穿是真的嗎?
: H# O0 v! V# o如果落水後是會很難脫下來嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 16:25 發表   
1 S  E1 M+ B6 K- e# t
- e: Q. Q' `% L
. r# O8 o4 j( F4 J- [3 U- e' T* s第一張著了白色襪褲嗎?第二張係睡前還是起床?
9 }8 z  }7 [8 o看到邊位好像有少少汗嗎?" W7 c6 L4 `$ J' _; U4 l/ m3 y! }

3 d, j7 y& F! Z! O# I9 G* Z# K下面重要地方有皺褶是穿得太多次嗎,
  A" {- z2 F1 j% `: [1 I. O聽說壽命是穿十次呢
+ l5 d. k5 k3 x& E第一張嗰個係粉紅色邊,唔係襪褲啊
) R3 R$ _4 W6 q9 r6 z第二張係我著住沖完涼影,所以邊邊濕咗水,好遺憾地,第二張個件胸內膽爛咗,著得唔舒服我又好想痴返埋

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 16:43 發表   2 _$ @/ E+ V7 T) w

; ]2 c1 B% ]/ _' n
' t1 u# i( z6 I: A要先用爽身粉然後再穿是真的嗎?0 `8 U- _$ L' [- ~3 u
如果落水後是會很難脫下來嗎?
! W% b3 Q2 L- ]% I
想快可以用,不過無咁好feel) ^. F: X2 s' b3 m) [
落咗水係啜住咗會比較難除,不過都好快會乾

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:24 發表   
/ z8 u6 ~! p6 y+ R# S! F# p; a9 N" U: s, ^9 Q. u* i
第一張嗰個係粉紅色邊,唔係襪褲啊# F0 i, I3 o; |% O" B. x. v
第二張係我著住沖完涼影,所以邊邊濕咗水,好遺憾地,第二張個件胸內膽爛咗,著得唔舒服我又好想痴返埋
# Q! b" X& Y: s

! k) i6 Z) }( g9 H. l其實壽命可以有幾多次
4 d2 E; M9 a+ ^: u內面爛了不太明白,是一塊薄膠嗎,可以痴返嗎
! m! ~; L5 Y  I3 H# m有沒有可以看嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:29 發表   
( U9 q$ z* G* _, E
' y4 h6 s4 T4 j# x# T5 Z% \& z
1 g8 f; O3 R& T% [7 \' c* S其實壽命可以有幾多次
: `0 i, `. ?! B1 j# V7 ^內面爛了不太明白,是一塊薄膠嗎,可以痴返嗎# j' C- f: p$ {8 K; J" A4 P
有沒有可以看嗎?
2 }+ R& j3 f% g: `9 l/ Z# v係一塊有彈性+特別物料

只尝试过穿一晚上裤袜睡觉 感觉很舒服的

唔會好緊嗎?

有尝试穿连体泳衣睡觉的时候 总会有感觉 不好入睡 但是很舒服